Kies de beste Kampeervakantie uit duizenden mogelijkheden...

Hallo Vlaanderen!

2019-2020 is alweer het zevende seizoen dat wij u een speciale site aanbieden voor Vlaanderen: Huurtent.be.

Dezelfde site als Nederland, maar met Belgische aanbieders op Belgische websites. Op deze manier vindt de Vlaamse bezoeker de juiste informatie en kunt u boeken op Belgische voorwaarden. Zeker en vast.

Het begon in 2002...

Deze website is een initiatief van twee enthousiaste liefhebbers van het campingleven, maar dan wel in een luxe tent of caravan.

Voor ons is de combinatie van campingsfeer en gemak dé ideale vorm van vakantie. In het wat kille voorjaar liefst een stacaravan, van alle gemakken voorzien, en in de zomer een ruime bungalowtent met alle basisluxe van thuis.

Als u de websites van de verschillende organisaties bekijkt, valt het op dat er vaak dezelfde campings aangeboden worden. Ook op vakantie ziet u op dezelfde camping vaak verschillende tenten en caravans van allerlei aanbieders. Wij dachten dat er behoefte moest zijn aan een overzicht van campings en aanbieders. U kunt daar op allerlei manieren uw voordeel mee doen, zodat u uiteindelijk de beste keuze kan maken.

Al 17 jaar Waardering

Toen wij in oktober 2002 begonnen met de site Huurtent.nl hadden wij geen idee van de hoeveelheid positieve reacties die wij mochten ontvangen, van onze bezoekers, maar ook de verschillende aanbieders. Het geeft ons de energie om door te gaan, onze website actueel te houden en uit te breiden met nieuwe informatie.

Het aantal organisaties op Huurtent.be is gegroeid en omvat meer dan 20 grote en kleine aanbieders van stacaravans, (bungalow)tenten, lodge- en safaritenten. Des te meer keuze voor onze bezoekers.

In de loop van de jaren hebben we doorlopend verbeteringen aangebracht aan inhoud, vormgeving en functionaliteit. Bovendien hebben we zorgvuldig nieuwe aanbieders toegevoegd om een nóg vollediger overzicht te kunnen presenteren.

We hebben in al die tijd een duidelijk en onafhankelijk overzicht gemaakt dat enorm gewaardeerd wordt door steeds terugkerende kampeervakantie-zoekers. En regelmatig krijgen we e-mail met complimenten. Mooi toch?

Seizoen 2020

In het afgelopen jaar hebben we ook weer niet stilgezeten. Er is een heleboel functionaliteit bijgekomen, en we hebben goed geluisterd naar onze bezoekers.

Glamping is al sinds enkele jaren niet meer weg te denken, en daarom hebben we extra glampingthema's toegevoegd. Uiteraard hebben we andere accommodaties als stacaravans, bungalowtenten en huisjes ook de nodige aandacht gegeven.

Het seizoen 2020 is alweer het 18e seizoen waarin wij u kunnen helpen met het zoeken naar de mooiste en voordeligste plekjes bij de verschillende aanbieders. Graag horen wij ook uw mening en suggesties per e-mail aan info@huurtent.be.

Januari 2020

Ruud, Robert en Virginie