Campings bij Disneyland Parijs

Bezoek Disneyland in Parijs vanaf de camping Vanaf de campings is Disneyland goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vanaf de camping is er in het algemeen een goede bus- of treinverbinding. De campingreceptie kan u zeker goed informeren. Diverse campings bieden de mogelijkheid om vervoersbewijzen en/of kaartjes voor Disneyland al op de camping te kopen. Ook zijn er campings die georganiseerde (bus)reizen vanaf de camping aanbieden. De voorpret begint dan al op de camping. Makkelijk toch?

Campings bij de Efteling Kaatsheuvel

Bezoek de Efteling Kaatsheuvel vanaf de camping De Efteling in Kaatsheuvel, Nederland kent iedereen. Droom weg in de wonderschone wereld van Droomvlucht en geniet van het uitzicht vanuit de Pagode. Lach om de kletsnatte broek van opa in de Piraña en kom weer tot rust in de prachtige natuur vanuit de bootjes van de Gondoletta. Of loop met de kinderen door het sprookjesbos en haal herinneringen op uit uw eigen jeugd!


Campings bij Legoland Billund

Bezoek Legoland Billund vanaf de camping Legoland in Billund is de bekendste attractie van Denemarken. Het park bestaat uit meer dan 50 miljoen LEGO steentjes en meer dan 50 spannende attracties.

Er is zoveel te doen, hier noemen we enkele hoogtepunten: Miniland bijvoorbeeld, en LEGOREDO Town, het Wilde Westen in het verder rustige Legoland. Als u van aktie en spanning houdt, dan moet u in Adventure Land zijn. Voor de allerkleinsten is Duplo Land, een kleurrijk speelparadijs vol aktiviteit. Pirate Land is voor de durfals. Hier gaat u op reis in de wereld van piraten, zeemonsters en waterspuiten. Enkele jaren terug is Polar Land geopend, een coole poolexpeditie langs wilde LEGO dieren en echte pinguins! Plezier voor iedereen, en goed bereikbaar vanaf de verschillende campings!

Campings bij Plopsaland De Panne

Bezoek Plopsaland De Panne vanaf de camping Bezoek ons eigen Plopsa pretpark in De Panne, België en ontmoet uw Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Amika, Piet Piraat. Plopsaland is vernoemd naar het televisieprogramma Kabouter Plop. De Panne ligt aan de Belgische Noordzeekust en dichtbij Duinkerken aan de Franse grens.

Het park heeft veel familie-attracties en er zijn optredens van alle Studio 100 kinderhelden als Samson en Gert, Mega Mindy en Kabouter Plop.
Er zijn vijf achtbanen waaronder Anubis the Ride, waterattracties als de SuperSplash, de darkride Het Bos van Plop, de Ploptuin, de Draak en de Boomstammetjes. Ook heeft het pretpark enkele kermisattracties als de StarFlyer, een carroussel en een piratenschip.