Bekijk grote foto's
Vakantie 2022 (september) op vernieuwde camping Corsica
Aquapark met glijbanen
Kleinschalig vakantiepark aan zee
Autovrij, kindvriendelijk

Boeken op camping Cap Sud? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS


Over camping Cap Sud, Corsica

Het ruisen van de zee, de geur van eucalyptusbomen en een autovrij vakantiedorp op Corsica dat is camping Cap Sud. Gelegen direct aan de stranden met een mooi zwembadcomplex maakt dit een prachtige nieuwe vakantie-omgeving.

Vanaf september kun je hier je vakantie op Corsica vieren.
Voor een onvergetelijke vakantie op Corsica zit je op dit vernieuwe vakantiepark goed. Pak je zwemspullen in want je hebt ze zeker nodig. Wordt het het aquapark of toch maar een dag aan zee? Een vakantie vol met waterpret en waterglijbanen. Verder worden er door het activiteitenteam leuke spelletjes en thema-avonden georganiseerd. Ook kun je aan sportieve uitdagingen deelnemen. En je hoeft de camping niet af om boodschappen te doen. Op de camping is een winkel met allerlei producten die je zoal dagelijk nodig hebt. Ook voor verse broodjes kun je op de camping bij de bakkerij terecht. En wil je niet zelf koken dan kun je vanaf de rooftop van het restaurant genieten van het adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

Corsica ontdekken
Corsica staat voor zee en zon, cultuur en traditie, waar de hogerop gelegen dorpjes uitkijken over de fantastische stranden, en waar haar trotse inwoners ook tot de meest gastvrije worden gerekend. Dit eiland, waar men de mooiste panorama foto’s kan maken, is een eeuwige uitnodiging tot reizen. Van het mooie Bastia met zijn niet te missen sites tot de Agriates-woestijn, via het natuurreservaat bij het meer van Biguglia: je kijkt je ogen uit! Laat de vakantie maar snel beginnen

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Cap Sud!


Boeken op Cap Sud

Suncamp verhuurt op camping Cap Sud glamping stacaravans, stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs