Bekijk grote foto's
Vakantie aan het Veluwemeer
Overdekt zwembad en openluchtzwembad
140 villa s en 120 appartementen
Jachthaven met bootverhuur
Watersportmogelijkheden
Restaurant, Indoorspeelplaats
Golfclub Dorhout
Elburg, Harderwijk

Boeken op Landal Waterparc Veluwemeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 

Accommodaties op Landal Waterparc Veluwemeer

Over Landal Waterparc Veluwemeer, Flevoland

Vakantie aan het Veluwemeer? Landal Waterparc Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer. Een unieke locatie en je logeert in mooie appartementen of in een van de leuke villa's. Water en nog eens water tijdens een verblijf op dit vakantiepark. Het vakantiepark heeft een eigen jachthaven en hier kun je eventueel (tegen betaling) aanmeren. Vanaf het Veluwemeer kun je zo door varen naar het IJsselmeer of het Markermeer.

Een geweldig park met volop actieve bezigheden
Er is voor alle leeftijden wat te doen. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan, heerlijk samen een maaltijd nuttigen in één van de restaurants direct aan het Veluwemeer of klimmen en springen van top naar top in het speelkasteel. Bij slecht weer vermaken de kinderen zich uitstekend in het overdekte zwembad en de indoorspeelplaats en 's zomers in het buitenbad of op het zandstrand bij het Veluwemeer. In Biddinghuizen ligt het attractiepark Walibi Holland en ook het Dolfinarium in Harderwijk is niet ver weg.

Ontdek de mooiste plekken van Flevoland
Met jouw eigen of gehuurde boot het Veluwemeer op of een wandeling of fietstocht maken in Het Harderbos. Tijd voor elkaar en samen dingen te beleven, daar draait het om tijdens jouw vakantie op Landal Waterparc Veluwemeer. Varen, surfen, zwemmen of zandkastelen bouwen. De kinderen vermaken zich aan het water en jij geniet vanaf het terras.. Een potje tennis, klimmen in het speelkasteel of vissen. Er is volop vermaak! Vervelen gaat hier echt niet lukken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Waterparc Veluwemeer!


Boeken op Landal Waterparc Veluwemeer

Landal GreenParks verhuurt op Landal Waterparc Veluwemeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs