Vakantie aan het Veluwemeer
Overdekt zwembad en openluchtzwembad
140 villa s en 120 appartementen
Jachthaven met bootverhuur
Indoorspeelplaats
Restaurant

Boeken op Landal Waterparc Veluwemeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 

Accommodaties op Landal Waterparc Veluwemeer

Over Landal Waterparc Veluwemeer, Flevoland

Vakantie aan het Veluwemeer? Landal Waterparc Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer.

De prachtige appartementen en sfeervolle villa’s zorgen voor een fijn vakantieverblijf. Water en nog eens water tijdens een verblijf op dit vakantiepark. In de jachthaven bij het vakantiepark kun je (tegen betaling) aanmeren.

Eenmaal op het Veluwemeer, vaar je zo door naar het Markermeer en het IJsselmeer. Er is voor alle leeftijden wat te doen. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan, heerlijk samen een maaltijd nuttigen in één van de restaurants direct aan het Veluwemeer of klimmen en springen van top naar top in het nieuwe speelkasteel. Bij slecht weer vermaken de kinderen zich uitstekend in het overdekte zwembad en de indoorspeelplaats. In Biddinghuizen ligt het attractiepark Walibi Holland en ook het Dolfinarium in Harderwijk is niet ver weg.

Ontdek de mooiste plekken van Flevoland. Met jouw eigen of gehuurde boot het Veluwemeer op of een wandeling of fietstocht maken in Het Harderbos. Tijd voor elkaar en samen dingen te beleven, daar draait het om tijdens jouw vakantie. Varen, surfen, zwemmen of zandkastelen bouwen. De kideren vermaken zich aan het water en jij geniet vanaf het terras.. Een potje tennis, klimmen in het speelkasteel of vissen. Er is volop vermaak! Vervelen gaat hier echt niet lukken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Waterparc Veluwemeer!


Boeken op Landal Waterparc Veluwemeer

Landal GreenParks verhuurt op Landal Waterparc Veluwemeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs