Ontdek het eiland Corsica
Diverse speeltoestellen op de camping
Diverse prachtige stranden in de omgeving
Beklim de Cagna berg
Verblijf bij een wijngaard van 6 ha
Dichtbij het vliegveld van Figari
Bezoek Bonifacio en Giannuccio
Vliegveld Fiagri op 10 minuten

Boeken op camping BoerenBed Figari? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Figari, Corsica

Aan de rand van de vele bergketens van Corsica vind je de boerderijcamping Figari van BoerenBed. Hier heette de eigenaren Pierre-Paul en Santa je graag welkom. Deze gastfamilie heeft een 6 hectare grootte wijngaard, en weilanden vol met strobloemen. Hier kan je deelnemen aan het oogsten, of misschien mag je mee kijken bij het destilleren van de wijnen. Op de boerderij vind je diverse speeltoestellen zoals een schommel, glijbaan en speelhut. Ook worden er diverse lokale producten verkocht in de directe omgeving.

Je tenthuis staat lekker in de schaduw van de bomen op deze boerderijcamping
Dus je logeert hier met genoeg privacy en op een schaduwrijke plek. Bij het boerderijwinkeltje kun je terecht voor wat verse groenten en wat lokale producten. Dat wordt slowcooking in je safaritent op het houtvuur.

Een zonnige glampvakantie aan de Middellandse zee
Door de ligging van de camping, aan de rand van de bergketens van Corsica, kun je gemakkelijk van al de pracht en praal van Corsica genieten. Zo ben je snel richting de bijzondere stranden van Corsica; Petit Sperone en Roccapina bevinden zich bijvoorbeeld op zo'n 40 autominuten. Maar ben je ook snel op de wandelpaden door de Corsicaanse natuur. Je bent snel op route om de Cagna berg te beklimmen. Op deze berg vind je de beroemde rotspartij L'Uomo di Cagna. Deze werd jarenlang gebruikt door matrozen om de route op zee te vinden.

Dagtrips zijn goed te doen naar de oude stad Giannuccio en Bonifacio. Niet zoveel zin om de oversteek naar Corsica te maken met de auto? Op 10 minuten rijden van de camping ligt de luchthaven van Fiagri. Misschien is dat een betere optie!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Figari!


Boeken op BoerenBed Figari

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Figari lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs