Du Moulin de Piot

75 pl.
direct
Charmecamping in vallei van rivier Petite Creuse
Creuse Active organiseert outdoorprogramma
Kleinschalig, kindvriendelijk
Rust en ruimte, actieve vakantie
Broodservice s morgens
Speeltoestellen, zandbak
Restaurant
Zandstrand bij Anzeme

Boeken op camping Du Moulin de Piot? Kies hier verblijf en organisatie:

 

Accommodaties op camping Du Moulin de Piot

Over camping Du Moulin de Piot, Limousin

Camping Du Moulin de Piot is een bijzondere kleinschalige en kindvriendelijke camping in de Limousin, gelegen aan de oevers van de rivier La Petite Creuse. Cultuur, recreatie en heerlijk ontspannen in het departement de Creuse. Een camping met een bijzondere uitstraling, waar de waarden vrijheid en verdraagzaamheid er nog toedoen. Ooit zijn deze waarden door Charles Chareille aan deze plek gegeven, een plek waar jongeren na de 2e wereldoorlog veel verbleven. De kampvuren verspreid over de camping herinneren hier nog aan.

De camping is gelegen aan de oevers van de rivier La Petite Creuse. Hier leef je midden in de natuur. In het hoogseizoen wordt er op deze groene camping door Creuse Active een compleet outdoorprogramma aangeboden. Er worden meerdere outdooractiviteiten op de camping georganiseerd en verder kun je ook creatief deelnemen aan leuke activiteiten. Ook worden er af en toe muziekale avondjes georganiseerd. Voor de jongste gasten zijn er enkele speeltoestellen en een zandbak. Je kunt je ook sportief uitleven op het grote sportveld, of een balletje leggen bij de Jeu de Boules-baan. Op de camping is een broodjesservice en kun je gebruik maken van de WIFI. Na de diverse bezigheden of een middagje relaxen kun je bij het restaurant terecht voor een lekkere snack of warme maaltijd.

Waterratten kunnen niet ver van de camping diverse leuke zandstrandjes vinden. Aanrader is zeker het zandstrand bij het dorpje Anzeme.

In de directe omgeving van deze kleine camping vind je een heuvelachtig landschap met kleine authentieke dorpjes en gezellige marktjes. De dorpjes La Cell-Dunoise en Crozant zijn echt een bezoek waard. Wandelaars, klimmers en sportieve fietsers zullen zich hier bijzonder goed vermaken. De Limousin heeft een grote variatie aan wandeltochten en klimgebieden. Zin in wat avontuur, wat dacht je van wel 50 klimroutes niet ver van de camping. Op de camping zelf vind je ook een klimrots, waar je onder begeleiding van Nederlandse instructeurs de eerste stappen van het rostklimmen wordt bijgebracht.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Du Moulin de Piot!


Boeken op Du Moulin de Piot