Bekijk grote foto's
186 bungalows op de Veluwe
Overdekt zwembad met peuterbad
Café-Bistro Woods met terras
Ontdek de Veluwe
Wandelen, fietsen
Putten op loopafstand
Huifkartocht, handboogschieten
Bos, strand en stad bezoeken

Boeken op Parc Heihaas? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Parc Heihaas, Gelderland

Kom een krantje lezen en een kopje koffie drinken in het restaurant van Summio Parcs Heihaas, verken de Veluwe of bezoek het gezellige centrum van Putten, dat je op loopafstand vindt. Ook gezinnen met jonge kinderen vermaken zich. In de omgeving van het park wachten kilometers prachtige natuur op haar gasten. Samen een wandeling maken over de Veluwe of een fietstocht met het gezin door de bossen. Bij het Veluwemeer vermaak je jezelf aan het water, zowel actief als ontspannen. Ontdek één van de mooiste stukjes van de Veluwe.

Volop vakantiepret voor het hele gezin
Waterpret voor jong en oud. Je komt bubbelend tot rust op de bruisbank. De kinderen plonsen in het zwembad en zwaaien terwijl ze van de kinderglijbaan gaan. Samen dobberen in de stroomversnelling. Met elkaar genieten in het water. Tijdens je verblijf heb je gratis onbeperkt toegang tot het zwembad. De jongste gasten vermaken zich in de dierenweide en de Bollo Club. De oudere kinderen gaan de strijd aan met tafeltennis, voetbal of basketbal. Jumpen op de airtrampoline of hangen aan de kabelbaan.

Voor alle maaltijden, snacks en drankjes kun je terecht op het park. Een borreltje op het terras terwijl de kids zich in de speeltuin uitleven, de lekkerste ijsjes en verse pizza’s van de afhaal- en snackshop en een uitgebreid diner in de Brasserie.

Laat je verrassen door bos, strand en stad.
Op steenworp afstand van het park vind je natuurschoon, ontspanning aan het Veluwemeer en cultuur. Summio Parcs Heihaas heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller museum, Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Na een stevig ontbijt trekt je je wandelschoenen aan of stap je op de fiets om de omgeving te ontdekken. Daar liggen oneindig veel kilometers natuur op jou te wachten.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Parc Heihaas!


Boeken op Parc Heihaas

Landal GreenParks verhuurt op Vakantiepark Heihaas chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs