Bekijk grote foto's
Rustig en autovrij vakantiepark
Heerlijke groene ligging
Overdekt zwembad
Vele dagtrips
Wandelen en fietsen
Fijne vakantiehuizen op de Veluwe

Boeken op Bospark de Schaapskooi? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Bospark de Schaapskooi, Gelderland

Bospark De Schaapskooi ligt in een rustige omgeving in de Veluwe, vlakbij het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. In de buurt zijn ook veel dagattracties te vinden waar de kinderen in de schijnwerpers staan. Op de camping zelf wordt ook aan de kinderen gedacht, er zijn veel kleine speeltuintjes te vinden en de Koos Kids Club is in het hoogseizoen aanwezig. Er is zelfs een compleet speelkasteel op het park aanwezig.

Op dit gezellige, autovrije vakantiepark beschik je in de chalets over alle comfort tijdens je vakantie. Geniet in de bosrijke omgeving van Epe (provincie Gelderland) van een geweldige vakantie. De Veluwe is met zo'n 15.000 hectare autovrij natuurgebied, het groene hart van Nederland. Al vele jaren een geliefde vakantiebestemming. De niet meer weg te denken grazende schapen zorgen ervoor dat de heide in stand wordt gehouden en zijn prachtige kleuren kan blijven vertonen. Op diverse plaatsen op de Veluwe zijn nog schaapherders met hun kudden te zien.

Camping de Schaapskooi is autovrij waardoor de kinderen hier geen rekening mee hoeven te houden. Verder kan een tafeltennis tafel ook hier natuurlijk niet ontbreken en is er ook gelegenheid om gebruik te maken van de tennisbaan. Als je een dagje rust wil kan dit ook als het minder weer is aan het overdekte zwembad. 's Avonds kun je gezellig een hapje gaan eten in het restaurant op het park of een lekker sapje nuttigen in de bar. Bospark de Schaapskooi biedt haar klanten ook de mogelijkheid om tegen betaling fietsen te huren, zo kun je gemakkelijk de mooie omgeving per fiets gaan verkennen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Bospark de Schaapskooi!


Boeken op Bospark de Schaapskooi

Roompot Vakanties verhuurt op Bospark de Schaapskooi chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs