Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke camping
Nationaal Park de Hoge Veluwe
Hoogseizoen animatieteam
Wandel- en fietsroutes
Logeren in een glampingtent met sanitair
Van gamptenten naar zwerfhut op poten
Luxe vakantiehuizen
Arnhem, Apeldoorn, Zwolle

Boeken op EuroParcs De Wije Werelt? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs De Wije Werelt, Gelderland

EuroParcs de Wije Werelt, op de Veluwe bij Otterlo, doet haar naam alle eer aan. Want niet alleen op deze glampingcamping is de ruimte een geweldige ervaring, ook buiten wacht de uitgestrekte natuur van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dit vakantiepark is modern ingericht en biedt alles aan voor een geweldige vakantie in Nederland.

Omarmd door de natuur
Even een klaphekje door en de ruimte van het Mosselsche Zand omarmt je. Deze camping is erg kindvriendelijk ingericht. Met name in het hoogseizoen zorgt het animatieteam en het fijne zwembad ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Er worden speurtochten, spelen en knutselochtenden verzorgd. Verder kun je vanaf de camping heerlijke wandel- en fietsroutes door de provincie Gelderland maken.

Maar die vrijheid is nog maar het begin van de vele vakantiemogelijkheden.
Op het resort vind je alle eigentijdse faciliteiten voor een luxe kampeervakantie. Zoals verwarmd en schoon sanitair, een bar/snackbar voor afhaalmaaltijden en snacks, royale campingplaatsen (ruim 100m2) met water, afvoer, elektra, kabel en Wifi centraal en over de hele camping. Op het park liggen ook diverse villa's, bungalows, chalets en trekkershutten. Voor de waterratjes is er een fijn zwembad en voor de jongste kinderen het peuterbad welke bestaat uit een prachtige waterspeeltuin met allerlei kleurige waterelementen. Glijden, spelen en spetteren! Vanuit je stoel kun je genieten van de kinderen die zich uren kunnen vermaken in zwembad, speeltuintjes en bij de Veluwse kinderboerderij.

De Veluwe en meer…
Vanaf het vakantiepark wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Bij de receptie kun je fietsen en skelters huren. De directe omgeving biedt bos, zacht stromende beken, stuifzand, heidevelden en schaapskuddes. Nationaal Park De Hoge Veluwe nodigt uit om ontdekt te worden. Behalve een uitgestrekte natuur vind je hier ook historische stadjes als Harderwijk en Elburg, topattracties als Ouwehands Dierenpark, Julianatoren, Burgers’ Zoo en Apenheul, en musea. Voor citytrips kun je naar Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Utrecht en Amersfoort. Mogelijkheden zat.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Wije Werelt!


Boeken op EuroParcs De Wije Werelt

EuroParcs De Wije Werelt biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
EuroParcs en Suncamp verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
Verder verhuurt EuroParcs hier chalets, bungalows of appartementen. Staanplaatsen worden aangeboden door EuroParcs en Suncamp.