Bekijk grote foto's
Autovrij vakantiepark
Openluchtzwembad
Natuurgebied de Zeepeduinen
18-holes golfbaan tegenover het park
3 kilometer van het strand
Fietsen en wandelen
Watersporten
Indoorspeeltuin de Kraayehut (€)
3 km

Boeken op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Duinpark 't Hof van Haamstede, Zeeland

Op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede loop je direct het prachtige natuurgebied de Zeepeduinen in. Wandelaars kunnen ook gaan uitwaaien op het strand, op 3 km afstand van dit park op Schouwen-Duiveland. Ideaal voor natuurliefhebbers dus! Ben je hier voor een actieve vakantie of zoek je graag de ontspanning op? Op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede kun je alle kanten op. Zoek de rust op van de Zeeuwse natuur, doe mee met de sportieve activiteiten in Sportcentrum Westerschouwen of sla een balletje op de 18-holes golfbaan tegenover het park.

Het strand op korte afstand en rust en ruimte om je heen
Met zomerse temperaturen is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen toch? In het openluchtzwembad kan dat, van mei tot en met september. Of relax met een goed boek op één van de ligstoelen, terwijl de kinderen spelen in het water. En wist je dat het Noordzeestrand maar 3 kilometer verder ligt? Direct naast het park ligt Restaurant Zeebinkie waar je kunt genieten van Zeeuwse specialiteiten, terwijl de kinderen smullen van hun kindermenu. Ook het ontbijt hoef je niet persé zelf te regelen, met de ontbijtservice die Landal aanbiedt zit je goed.

Op het park is ook genoeg te spelen, klim op de speelboot en pak de schommel. Vergeet ook de tafeltennisbatjes niet mee te nemen! In de zomer organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Kom gezellig knutselen, kliederen en spelen in de kinderclub.

Geniet volop van het Zeeuwse landschap en de gastvrijheid
In Zeeland word je omringd door water, duinen, dijken en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen en Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied liggen om de hoek. Beleef een heerlijke dag aan de kust of maak een tocht door het grootste bos van Zeeland. Ontdek de rijke historie in monumentenstad Zierikzee. Sluit de dag af op een terrasje in Burgh-Haamstede.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Duinpark 't Hof van Haamstede!


Boeken op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

Landal GreenParks verhuurt op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs