Bekijk grote foto's

Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Vakantiepark met vakantiehuizen aan zee
Restaurant
Zwembadcomplex in Domburg
Bezoek Middelburg, Vlissingen, Veere
Een luxe vakantiepark aan zee
Luxe en comfort
Strand op 300 meter
Luxe vakantiehuizen

Boeken op Roompot Noordzee Résidence Dishoek? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Roompot Noordzee Résidence Dishoek, Zeeland

Voor een onbezorgde vakantie aan het Noordzeestrand kies je voor Noordzee Résidence Dishoek. Een fijn nieuw park direct onder aan de duinen van Koudekerke. Droom je van een luxe, onbezorgde vakantie aan de Zeeuwse kust? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je logeert hier in een van de comfortabel en smaakvol ingerichte vakantiewoningen of een van de appartementen. Je bent te voet heel snel bij het heerlijk brede zandstrand. Het hele jaar door is dit een ideale bestemming voor een vakantie aan zee. Geniet van de ondergaande zon, de frisse wind en de gezellige badplaatsen.

Gelegen midden in een bos- en duinlandschap, direct bij de stranden
Alle voorzieningen op het resort liggen in het gebouw dat centraal op het park staat. Hier bevinden zich onder andere de receptie, een lounge, een restaurant, een ijssalon, fish & chips en een shop. Daarnaast kun je als gast van Noordzee Résidence Dishoek gebruik maken van de voorzieningen van Camping Dishoek, waaronder de gratis sport en animatie activiteiten (hoogseizoen). Ook heeft men gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs De Parel in Domburg.

Volop genieten van een strandvakantie op het einland Walcheren in Zeeland
In de directe omgeving van Noordzee Résidence Dishoek zijn prachtige wandel- en fietsroutes door het fantastische duinlandschap.Verder is een verblijf aan een van de prachtigste stranden van Nederland een pré. En wat dacht je van een bezoek aan steden als Middelburg, Veere en Vlissingen. Voor de kinderen is een bezoek aan het Arsenaal in Vlissingen of het Klimbos Westerschouwen zeker een tip. Vakantie aan zee wordt een feest vanaf dit fijne vakantiepark.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot Noordzee Résidence Dishoek!


Boeken op Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Roompot Vakanties verhuurt op Roompot Noordzee Résidence Dishoek chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs