Kleinschalig ECO vakantiepark
Je verblijf is ECO smart
Mooie Strand-cottages geschikt voor 4 personen
Gratis WIFI
Opgemaakte bedden
Centrale parkeerplaats
Renesse, Burgh-Haamstede en Zierikzee
Suppen, kanovaren, zwemmen, duiken

Boeken op Roompot ECO Grevelingenstrand ? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Roompot ECO Grevelingenstrand , Zuid-Holland

Een kleinschalig eco-vakantiepark direct aan het Grevelingenmeer met zelfvoorzienende ECO cottages dat is Roompot ECO Grevelingenstrand. Direct aan de rand van het meer bij de Kabbelaarsbank, tegen de Brouwersdam aan, kun je helemaal tot rust komen. De luxe vakantiehuisjes staan verspreid over het resort waardoor privacy optimaal aanwezig is. Geniet volop van het vrije uitzicht over het water, misschien spot je zelfs zeehonden.

Kindvriendelijk en hondvriendelijk
Een vakantie in Zeeland aan één van de mooiste stranden van Nederland en het perfecte adres voor water- en strandsporten. Vanaf jouw vakantiehuis kun je zo met kano of sub het water op. Deze kun je zelfs bij de receptie huren. Of maak hier jouw eerste diepzeeduik.

Je ontspant volledig tijdens een wandeling langs de kust en vanaf dit park kan dat met jouw trouwe viervoeter. Op dit park is per huisje een hond welkom. Let wel op dat je de hond aanlijnt, je verblijft tenslotte in een natuurgebied. Verder is op dit park het hele jaar door vakantie. Maak uitstapjes naar Zierikzee, Renesse of het Deltapark Neeltje Jans. Je kunt op het park fietsen huren.

Verblijf bij een van de mooiste natuurgebieden van Nederland
Een wandeling, een mooie fietstocht, diverse watersporten hier kan het allemaal. Verder liggen de badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede op korte afstand. Verder is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans zeker de moeite waard.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot ECO Grevelingenstrand !


Boeken op Roompot ECO Grevelingenstrand

Roompot Vakanties verhuurt op Roompot ECO Grevelingenstrand chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs