Bekijk grote foto's
Kleinschalig, autovrij vakantiepark
Geheel duurzaam gebouwd en aangelegd
Vakantiewoningen vaak aan water gelegen
Maak gebruik voorzieningen Beach Resort
Jachthaven
Watersport
Domburg, Veere, Veerse Meer
Middelburg, Vlissingen

Boeken op Water Village? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Water Village, Zeeland

Een nieuw duurzaam park aan de Zeeuwse kust bij Kamperland. Roompot vakanties heeft op korte afstand van Roompot Beach Resort een nieuw autoloos vakantiepark gebouwd. Water Village heeft geen gasaansluiting en is gebouwd van duurzame materialen en de huisjes worden verwarmd met een warmtebron. De luxe en moderen vakantiewoningen zijn veelal aan het water gelegen en verder ook nog eens omringd door de Zeeuwse wateren.. Vakantiepark Water Village is autovrij en kleinschalig, dus heel geschikt voor jonge gezinnen.

Genoeg te doen en te zien in de omgeving
Ga zeehondjes spotten tijdens een boottocht over de Oosterschelde, neem windsurflessen op het Veerse Meer of sluit de dag af bij de ondergaande zon op het Noordzeestrand. Pak de fiets naar het pittoreske dorpje Veere. En met historische Zeeuwse steden als Middelburg en Goes in de buurt heb je volop keuze voor een middagje shoppen of gezellig avondje uit.

Water Village ligt direct naast Roompot Beach Resort. Als gast van Water Village kun je gratis gebruik maken van de vele voorzieningen van dat park. De jachthaven, de supermarkt, wasserette, restaurant, buffetrestaurant en snackbar verder de Kids Club met Koos, het buitenbad met kinderbad en de vele sportvoorzieningen vind je allemaal op Roompot Beach Resort.

Aan de haven op het vakantiepark ligt een geheel vernieuwde Beach Club, Restaurant Bestevaer heeft een complete metamorfose ondergaan en is omgebouwd tot hippe Beach Club. Lekker genieten op het terras van liveoptredens (gestreamd). Ook voor rustzoekers is hier een speciaal plekje gereserveerd.

Kamperland op het Zeeuwse eiland Noord-Beverland heeft veel te bieden
Een gezellig en toeristisch dorp met mooie jachthaven dat heeft Kamperland te bieden. Verder kun je vanaf jouw vakantiepark heerlijke fietstochten maken. Bezoek vanaf het vakantiepark het leuke centrum van Veere met de mooie haven, en ontdek het Veerse Meer. Of pak de fiets en fiets over de dijk naar Domburg. Verder vind je op Kamperland een Zeeuwse bierbrouwerij die je kunt bezoeken en op het terras kun je een lekkere lunch bestellen. Of bezoek het Deltapark Neeltje Jans, hier vind je alles over de Watersnoodramp van 1953 en informatie over de Deltawerken. Al met al is deze omgeving een paradijs voor watersporters.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Water Village!


Boeken op Water Village

Roompot Vakanties verhuurt op Water Village chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs