Glamping op een boerderij in Engeland
60 minuten van Londen
Off-road fietsroutes en wandelroutes
Dagtrip: Oxford/Cambridge, Londen
Speelplaats, knuffelschuur
Pizza oven, boerderijwinkeltje
Verhuur van fietsen
Oxford, Cambridge bezoeken
1,5 km

Boeken op camping BoerenBed New Barn Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed New Barn Farm, Centraal Engeland

Een safaritent huren in Centraal Engeland doe je bij Boerenbed. Op de boerderij New Barn Farm in Bedfordshire wordt het genieten. Deze boerderij ligt vlak bij het plaatsje Carlton (Centraal Engeland) en op slechts 30 minuten van de Hoofdsnelweg, de M1 en iets meer dan een uur van Londen vandaan. Je tenthuisje staat op een groot veld met uitzicht op de dieren. Op de boerderij worden veel lammetjes geboren in het voorjaar. En de weeslammetjes willen natuurlijk de fles krijgen van de jongste bezoekers. Verder zijn er Kune Kune varkens, Pygmee geiten, paarden, pony's, ezels en veel verschillende soorten eenden.

Een kindvriendelijke glampingvakantie op de boerderij
De familie Tongue woont al drie generaties lang op de Boerderij. Op het terrein mogen de kinderen hun eigen hutten bouwen. Wat is er nu fijner, na een hele dag spelen, dan een heerlijke pizza? De pizza's worden zelf vers gemaakt, een hele beleving op New Barn Farm. De Pizza's zijn zelfs zo geliefd dat ze op Tripadvisor (de Engelse Zoover) worden genoemd als attractie!

Lekker actief bezig zijn op vakantie
Het glooiende heuvellandschap van de Ouse Vallei nodigt uit tot veel fietsplezier, er zijn off-road fietsroutes en wandelroutes voor de hele familie. Vanaf de boerderij kun je direct een wandeling starten in het natuurgebied de Blackwell Hole. In deze regio vind je diverse natuurparken met prachtige meren. Zin in een terrasje, het kleine stadje Olney ligt op korte afstand van de boerderij. Hier bevinden zich gezellige winkels, boetiekjes en antiekwinkels. Dit dorpje staat ook bekend om zijn jaarlijkse pannenkoekenrace. Wat ook aan te raden is een bezoek aan Oxford en/of Cambridge, of de raceparcoursen van Silverstone en Towcester.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed New Barn Farm!


Boeken op BoerenBed New Barn Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed New Barn Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs