Tuinen van Hidcote Manor
Safaritent met uitzicht over Cotwolds
Beschermd Erfgoed
Diverse mooie steden in deze regio
Bezoek geboorteplaats Shakespeare (Stratford-upon-Avon,)
Birmingham bezoeken
Wandelroutes
Glampen in tenthuisjes

Boeken op camping BoerenBed Hidcote Manor? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Hidcote Manor, Centraal Engeland

BoerenBed boerderij Hidcote Manor ligt op de heuvelrug Cotswolds in Centraal-Engeland en is de eerste BoerenBed Boerderij in dit mooie natuurgebied. Hidcote Manor ligt aan het einde van het dorp Hidcote Bartrim en wordt door de familie Righton gerund. De familie is de derde generatie, die na de oorlog in het huis kwam te wonen. De Boerderij is beschermd erfgoed van het National Trust. De tuin bij Hidcote Manor in de Cotswolds is het meesterwerk van Major Lawrence Johnston. In 1907 kocht hij een boerderij met 120 hectaren grond. Na de restauratie van de boerderij noemde hij dit Hidcote Manor.

Voor tuinliefhebbers is dit een hele beleving
De BoerenBed Tenten staan niet ver van de tuinen van de Hidcote Manor National Trust Gardens, dit zijn prachtige tuinen met bijzondere bloemen en planten. De Boerderij omvat 300 hectare land voor akkerbouw en grasland/dierenweides. De 450 schapen grazen hier graag. Er worden op deze boerderij zo min mogelijk chemische producten gebruikt waardoor dit een geweldige woonplaats is voor allerlei vogelsoorten zoals veldleeuweriken, kievieten en vinken. Hier zijn ook meerdere dassen te vinden, als je stil genoeg bent, kun je ze zien!

Hidcote is ook een erg geschikte uitvalsbasis voor een dag uit naar Londen of Birmingham
Met alles wat Hidcote Manor te bieden heeft, denken we dat je er niet graag weg zult gaan. Als je vanaf de BoerenBed Tent omhoog loopt, kun je tot 260 meter boven zeenivea komen te staan! Op een heldere dag kan je vanaf hier negen provincies zien met prachtige uitzicht over de Malvern Hills. Je kunt hier ook erg mooie wandelroutes volgen.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hidcote Manor!


Boeken op BoerenBed Hidcote Manor

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hidcote Manor lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs