Accommodaties aan de Dümmer See
Sauna met panoramisch uitzicht
Beach bar en strand aan het meer
Restaurants, bakkerij en café
Diverse winkels
Wellnesscentrum
Outdoor fitnessfaciliteiten
Overdekt en openluchtzwembad

Boeken op camping Landal Ferienpark Marissa? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal Ferienpark Marissa, Niedersachsen / Harz

Ferienpark Marissa ligt aan de grote Dümmer See in en heeft veel voorzieningen voor jong en oud. Recreatie, avontuur en qualitytime met je gezin staan centraal. Je kunt kiezen uit verschillende vakantiehuizen en appartementen, en de schitterende omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen.

Er is een breed zandstrand met een heuse beach bar "Beachmar", waar je terecht kunt voor een drankje of voor diner.

Het park heeft eigen wellnessvoorzieningen en een saunalandschap met een prachtig uitzicht op de Dümmer See.

Er is altijd wel een speeltuintje dichtbij waar de kinderen terecht kunnen, en voor oudere jeugd is er de nieuwe skatebaan voor inline-skate, skateboard, BMX of stuntstep. Op het sportveld kun je basketballen, voetballen en meer.

Het park ligt aan de Dümmer See, het op één na grootste meer in NW-Duitsland, en bij het Dümmer Naturpark. De rustige ligging en mooie natuur geeft alle gelegenheid tot ontspanning en recreatie. Wandelen, fietsen en watersport, je kunt hier zomer en winter terecht.

Hou er rekening mee dat er op vakantiepark Marissa nog tot 2022 werkzaamheden zijn voor de uitbreiding van het park. Het park wordt in verschillende bouwfasen geleidelijk uitgebreid. Er komt/is een sport- en wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap. Op het grote plein bij het meer komen verschillende restaurants, een fietsverhuur en een bakkerij.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Ferienpark Marissa!


Boeken op Landal Ferienpark Marissa

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Ferienpark Marissa chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs