Bekijk grote foto's
Vakantiepark in de Harz
Zwemparadijs in Bad Sachsa
Schaatshal (hele jaar open)
Fun & Entertainment-team
Indoorspeeltuin
Knutselen in de kinderclub
UNESCO-stadjes Goslar en Quedlinburg
Winter- en zomervakantie

Boeken op Landal Salztal Paradies? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Salztal Paradies, Niedersachsen / Harz

Het idyllische Landal Salztal Paradies ligt aan de rand van de regio Südharz. De bossen, weiden, beekjes, stuwmeren, diepe dalen en hoge rotsformaties vormen een afwisselend decor voor jouw vakantie in de Harz.

Volop vertier voor jong en oud
Talrijke wandelroutes nodigen uit om volop te genieten van de rustgevende natuur en heldere berglucht. Maar de Harz biedt meer, zoals culturele hoogstandjes en actieve bezigheden. Heb je het al gehoord? De schaatshal in Salztal Paradies ligt direct naast het vakantiepark en is het hele jaar geopend. Je kunt hier ’s zomers en ’s winters schaatsen huren en op 1350 m² ijsoppervlak je kunstjes tonen op spetterende muziek, pirouetten draaien of gewoon in het bonte lichtspel baantjes trekken.

Zowel in de zomer als in de winter is hier van alles te beleven!
Geniet van een heerlijk ontspannen dagje in het saunalandschap met ijsbronnen. De kinderen kunnen zich intussen uitleven op de waterglijbaan en in de 'zeebranding' van het golfslagbad.

Vergeet niet om de regio Harz zelf te ontdekken, want dit prachtige gebied heeft heel veel te bieden. Er zijn mooie fiets- en wandeltochten in het Nationaal Park Harz. Breng verder bijvoorbeeld een bezoek aan de ‘keizerstad’ Goslar of het UNESCO-stadje Quedlinburg. ntdek de regio Harz met zijn schilderachtige landschap en bijzondere bezienswaardigheden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Salztal Paradies!


Boeken op Landal Salztal Paradies

Landal GreenParks verhuurt op Landal Salztal Paradies chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs