Camping aan de Noordzeekust
Openbaar binnen/buitenzwembad vlakbij
Gratis bezoek aan zwembad
Hoogseizoen kinderactiviteiten
Sanckbar en restaurant
Diverse fietsroutes
Watersporten
Oldenburg, Bremen of Hamburg bezoeken

Boeken op camping Knaus campingpark Dorum? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Knaus campingpark Dorum, Niedersachsen / Harz

Knaus Campingpark Dorum is een rustige camping in Dorum, Nedersaksen, direct gelegen aan de Noordzeekust tussen Cuxhaven en Bremerhaven. De ligging aan zee zorgt ervoor dat je hier kunt zwemmen en windsurfen en er is een aanlegplaats voor boten. Naast Knaus Campingpark Dorum ligt een golfslagbad ‘Watt’nbad’, bestaande uit een verwarmd buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad, peuterbad en onderwaterligstoelen, evenals diverse sportvelden, enkele wellnessfaciliteiten en veel binnen- en buitenspeelmogelijkheden, waaronder een piratenspeelplaats. Op de camping kun je ook terecht voor de lekkere trek. Er is een snackbar, restaurant met kleine kaar en een restaurant met ruime keuze.

Een heerlijke beleef vakantie
Vanaf de camping is er een geheel vrij uitzicht op de Noordzee en het daarvoor liggende waddengebied. Niet alleen watersporters, fietsers en zonneliefhebbers, maar ook natuurliefhebbers hebben het hier uitstekend naar hun zin. Waddenwandelingen naar de mossel- en zeehondenbanken, zwemmen in open zee, de in de haven binnenvarende krabbentrawlers met hun vangst – wie zijn kampeervakantie doorbrengt aan de Wurster Noordzeekust, hoort de zee ademen.

Genoeg te doen en te zien vanaf camping Dorum
Het Nedersaksische Dijkmuseum in Dorum toont de geschiedenis van de dijkbouw aan de Nedersaksische kust. Het is het enige museum in Europa, dat uitsluitend met het thema dijkbouw en kustbescherming in alle facetten bezig is. Vergeet vooral niet een bezoekje aan de vuurtoren 'Obereversand' te brengen (de hoogste van de Wurster waddenvuurtorens) en geniet van het uitzicht over land en zee. Iets verder weg zijn de steden Oldenburg, Bremen, Stade en Hamburg een bezoek meer dan waard. Oldenburg heeft een grote autovrije binnenstad, heel gezellig. Bremen heeft een geweldige binnenstad voor winkelplezier en een bezienswaardige ‘Altstadt’ met smalle steegjes.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Dorum!


Boeken op Knaus campingpark Dorum

Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp.