Les Hautes Prairies

7.2
Klein
Familiecamping
Rust, ruimte en natuur
Leuk zwembad
Dagtocht naar Cavallon

Boeken op camping Les Hautes Prairies? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Les Hautes Prairies

Over camping Les Hautes Prairies, Provence-Alpes

Camping Les Hautes Prairies ligt in de Luberon, niet ver van de rivier de Durance, op 15 min lopen van het mooie dorpje Lourmarin met de typische sfeer van de Provence. De vele bomen op het terrein en de deels door heggen omringde grote plaatsen zorgen dat je hier echt tot rust kunt komen.

Het is genieten bij het zwembad of een leuke workshop. In de omgeving vind je heerlijk vers fruit.

Er zijn 2 toiletgebouwen, douches met goed warm water en een afwasgedeelte met heet water. Het andere toilet gebouw is ouder, maar word goed schoon gehouden. De camping heeft een restaurant, maar ook inLourrmarin vind je voldoende goede betaalbare, gezellige eetgelegenheden.

Lourmarin-en-Luberon is een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Bij het dorp ligt het prachtige kasteel van Lourmarin dat ook te bezoeken (in veel talen) is. In het hoogseizoen is elke dinsdagavond een gezellige markt met allerlei streekproducten. In het dorp zijn verschillende restaurantjes en leuke terrasjes. Voor de kinderen zijn hier veel kastelen te bezichtigen. Bezoek ook eens één van de musea. De streek is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Hautes Prairies!


Boeken op Les Hautes Prairies

Vacanceselect verhuurt op camping Les Hautes Prairies stacaravans, mobilehomes (Stacaravan Comfort).