Boerderijcamping met toegang tot Friese meren
Veel jong vee aanwezig
Zelf op pad met de trekker
Waterpret in bosrijke omgeving
Gratis fietsen op de boerderij
Boerderijwinkeltje, pizza oven
De Alde Feanen, de Deelen
Dagje Ameland
75 m

Boeken op camping BoerenBed Hoeve Meskenwier? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Hoeve Meskenwier, Friesland

Boerderijcamping Hoeve Meskenwier in Friesland is een 200 jaar oude boerderij en ligt op een terp aan het riviertje Boarn. Je bent omringd door weilanden en water en vanaf het terras van je Tenthuis heb je een fijn uitzicht over het Friese landschap. Het vele jonge vee, dat je hier tegenkomt, vindt het erg leuk als ze wat extra aandacht krijgt.

Je kunt hier naar hartenlust vissen, zwemmen en kanovaren
De enthousiaste eigenaren hebben speciaal voor hun gasten en eigen haventje aangelegd. Neem je je eigen boot mee of heb je er één gehuurd dan kun je die op nog geen 75 meter van de tent aanmeren en zo met alle gemak genieten van zowel het Friese water als het platteland. Prachtige vaartochten over het Sneekermeer of langs pittoreske dorpjes als Akkrum en Grou zijn een absolute aanrader. Ben je klaar op het water dan kunnen de kinderen nog knuffelen met de diverse dieren zoals geitjes en konijntjes. Op deze boerderij worden ook kalfjes grootgebracht. Leuk voor de kinderen (en ouders) is het geven van de fles aan de kleinste kalfjes of het verzorgen van de pony's.

Fietsen en Friesland ontdekken
De boerderij ligt vlakbij Nationaal park De Alde Feanen en natuurgebied De Deelen. Een unieke manier om dit natuurschoon te ontdekken is met de trekker en kar. Je ontdekt de mooiste plekjes van Friesland in boerenstijl. Je kunt het gebied ook verkennen op de fiets of wandelend. Er is een mooie fietsroute die van pontje naar pontje Friesland doorkruist. En wat verder weg maar echt leuk om te doen is een dagje Ameland.

Het Betere BoerenBad Tenthuis is een ervaring die je ooit eens moet meemaken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Meskenwier!


Boeken op BoerenBed Hoeve Meskenwier

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hoeve Meskenwier lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs