Ontspaning, rust en ruimte in Friesland
Kampeerplaatsen
Watersport
Verhuur van boten en kanos
Ook vakantiehuizen aan het water te huur
Leeuwarden en Sneek bezoeken
Diverse leuke musea in de omgeving
De waddeneilanden bezoeken

Boeken op camping It Wiid? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping It Wiid, Friesland

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, bevindt zich camping/vakantiepark It Wiid. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo'n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

Een topplek voor watersporters
In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Je kunt je eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via de receptie. Er worden sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano's verhuurd. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien. De camping en het bungalowpark liggen tegenover het dorp Eernewoude, of zoals de Friezen zeggen 'Earnewâld'. Het dorp ligt aan de andere kant van het water en is met een pontje te bereiken, maar je kunt er ook via de 'gewone' weg komen.

Kamperen of luxe vakantie vieren in een vakantiehuis
Camping It Wiid heeft ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water. Ook kun je verblijven in een van de leuke vakantiehuizen op het vakantiepark. Er zijn diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. Je kunt hier ook een boot huren, om Friesland vanaf het water te verkennen. Trek na een dag op het water, geen probleem want op het park is een gezellig eetcafe en een cafetaria.

Kortom: Camping Friesland gezocht, It Wiid is een camping waar je ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt. Kamperen in Friesland, kies voor Camping It Wiid.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping It Wiid!


Boeken op It Wiid

Op Camping It Wiid worden de volgende verblijven verhuurd:
Ardoer en Roompot Vakanties verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Ardoer.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs