Vakantiepark met kampeerplaatsen aan water
Watersport Sneekermeer, de Potten
Twee eigen jachthavens
Restaurant met terras aan water
Recreatieteam biedt leuke activiteiten aan
Zeilles op de Potte
Botenverhuur op RCN de Potten
Ontdek het Friese merengebied

Boeken op camping RCN De Potten? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

Over camping RCN De Potten, Friesland

Ben je op zoek naar een fijn vakantiepark/camping aan het Sneekermeer in Friesland?. Het kindvriendelijke vakantiepark RCN de Potten heeft 2 kampeer-havens en kampeerterreinen die aan en bij het water liggen.De watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn twee eigen jachthavens, een aan het Sneekermeer en een aan de Grote Potten. Zeilfanaten beleven op en om het park hun perfecte vakantie, maar ook natuurliefhebbers zullen hier op en top genieten.

Wil je kamperen in Friesland aan het water, of huur je liever een huisje, chalet of bungalow in Friesland, dan zit je goed op RCN Vakantiepark de Potten.. RCN de Potten verhuurt verschillende sloepen, motorboten, roeiboten, kano's en zeilboten. Wil je met een ander model boot of een zeiljacht de Friese meren op? Ook dat kunnen ze voor je regelen. Daarnaast zijn er ligplaatsen voor gasten die een eigen boot mee willen nemen.

Watersporters dit is dé plek in Friesland
Zeilen, surfen, waterskiën, kanoën, waterfietsen, zwemmen, vissen,... camping de Potten (direct verbonden met het Sneekermeer!) is dé watersportcamping ( een bijzondere campingplek) bij uitstek. Trek van al die wateractiviteiten? Op dit vakantiepark ligt een fijn restaurant met terras aan het water.

De ruime, luxe kampeerplekken liggen op riante grasvelden met vol– of halfzicht op het water. In het mooi ontworpen hoofdgebouw tref je elkaar in de recreatiezaal, haal je verse croissants of een patatje voor bij de tent. Ook voor de ouderen (tot een jaar of 18) worden spel- en sporttoernooien, speurtochten en filmavonden georganiseerd.

Friesland een veelzijdige provincie
Vanaf De Potten vaar je zo het Sneekermeer op. Een levendige plas waar iedere watersporter z’n hart kan ophalen, of ontdek hetzelfde gebied op de fiets en zie vanaf een levendig terras sloepen, zeiljachten en oud-Hollandse platbodems voorbijglijden. Maar je kunt ook het Jopie Huisman museum in Workum bezoeken of oude vissers op de leugenbank naast het Sylhús in Hindeloopen tot een praatje verleiden.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping RCN De Potten!


Boeken op RCN De Potten

RCN verhuurt op camping RCN De Potten safaritenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

...