Bekijk grote foto's
Let op: Park nog in ontwikkeling
Watersporten op het Ijsselmeer
Direct aan het water
Ontdek de elfsteden
Prachtig Friesland
Bungalows met uitzicht op Ijsselmeer

Boeken op EuroParcs Hindeloopen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Hindeloopen, Friesland

Welkom bij EuroParcs Hindeloopen, gelegen aan het prachtige IJsselmeer in het mooie Friesland. Dit vakantiepark is de ideale bestemming voor watersportliefhebbers, zonaanbidders en natuurliefhebbers die echt tot rust willen komen. Geniet van de weidse uitzichten over het kabbelende water, voel het zachte zand tussen je tenen of verken de omgeving per boot.

Het park is nog volop in ontwikkeling, maar het team doet hun best om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de werkzaamheden, dan staat EuroParcs altijd klaar om te helpen.

EuroParcs Hindeloopen ligt direct aan het IJsselmeer, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van verschillende watersportactiviteiten. Vaar, sup of zwem in het heerlijke water van het IJsselmeer, allemaal binnen handbereik vanaf het vakantiepark.

Bovendien is het park een perfecte uitvalsbasis om de pittoreske dorpen en (Elf)steden in de regio Zuidwest Fryslan te verkennen. Hier vind je zeven van de beroemde Friese Elfsteden, namelijk Workum, Hindeloopen, Stavoren, IJlst, Sloten, Sneek en Bolsward. Deze steden hebben een rijke geschiedenis die goed bewaard is gebleven.

Duik in de charme van deze historische plaatsen, ontdek de lokale cultuur en bewonder de architectuur. Verken de smalle straatjes, bezoek de historische bezienswaardigheden en geniet van de gezellige sfeer die deze dorpen en steden te bieden hebben.

Of je nu wilt genieten van de natuur, actief wilt zijn op het water of geïnteresseerd bent in de geschiedenis en cultuur van de regio, EuroParcs Hindeloopen biedt voor elk wat wils. Breng een bezoek aan dit vakantiepark en beleef een onvergetelijke vakantie in het prachtige Friesland. Neem gerust contact met hen op als je vragen hebt of meer informatie wilt. Ze kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Hindeloopen!


Boeken op EuroParcs Hindeloopen

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Hindeloopen chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs