Mooi kindvriendelijke watersportcamping
Groot water- en speelparadijs
Eigen strand aan het Bergumermeer
Watersport: zeilen, surfen, kanovaren
Friesland ontdekken op de fiets
Diverse leuke steden voor een dagtrip
Snackbar, pizzacorner en 2 restaurants
Leeuwarden, diverse musea, de Waddenzee

Boeken op camping Bergumermeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Bergumermeer, Friesland

Camping Bergumermeer ligt direct aan het gelijknamige Bergumermeer. Voor een fijne vakantie in Friesland of misschien een actief weekend, ben je op camping Bergumermeer in Sumar van harte welkom. Speciaal voor de jongste bezoekers is er een water- en speelparadijs 'Jonas en de Walvis', en zorgt het animatieteam voor allerlei leuke activiteiten in het hoogseizoen en is er een leuke speeltuin. Ook voor oudere jeugd worden leuke activiteiten georganiseerd.

Friesland camping Bergumermeer heeft een water- en speelparadijs, genaamd Jonas en de Walvis.
Hier kunnen de kinderen zich uitleven in het grote klimtoestel. Uitgeklauterd? Dan vermaak je je op een groot luchtkussen en in de hele mooie waterspeeltuin (20 cm) met allemaal leuke waterattributen. Je kunt heerlijk glijden op de superglijbaan van wel 44 meter lang! De waterratjes kunnen gaan zwemmen in het grote zwembad (1.40 m). Na al dat spelen krijg je natuurlijk dorst en lekkere trek. Daarom is er ook een zelfbedieningsrestaurant met o.a. heerlijke pannenkoeken, een restaurant met terras, snackbar en pizzacorner.

Op het Bergumer meer kun je surfen, roeien, kanoen en natuurlijk lekker zwemmen.
Deze 5 sterren camping heeft een eigen zandstrand, waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de eigen haven van de camping kun je een plekje voor de boot vinden.De camping ligt midden in Friesland. Friesland camping Bergumermeer heeft een eigen zeilschool. De zeilschool verzorgt zeillessen voor jong en oud in het hoogseizoen. Ze worden gegeven door ervaren en sportieve instructeurs. Camping Bergumermeer ligt in een mooie waterrijke omgeving en heeft diverse boten in de bootverhuur. Wil je de waterrijke omgeving leren kennen per boot? Dan kun je een motor- of zeilboot op Bergumermeer huren. Je kunt vanuit de camping 4 verschillende richtingen op varen, waardoor er voldoende leuke mogelijkheden zijn. Je kunt richting Drachten, Groningen, Lauwersmeergebied en het Nationaal Park de Alde Feanen.

In de campingwinkel kun je iedere dag vers gebakken broodjes krijgen. Op camping Bergumermeer kun je diverse accommodaties huren zoals fijne vakantiehuizen, glamping, huurtenten en stacaravans. En wat dacht je van een waterlodge aan het water?

Vanaf camping Bergumermeer kun je mooie fietstochten maken, de camping ligt aan een uitgebreid fietsknoopnetwerk.
Steden als Leeuwaden, Drachten en Groningen liggen niet ver weg en zijn zeker een bezoek waard.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Bergumermeer!


Boeken op Bergumermeer

Ardoer verhuurt op camping Bergumermeer tenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
...