Luxe watervilla's aan het water
Fietsen, wandelen, hiken
Watersport
Drachten en Leeuwarden bezoeken
Sommige watervilla's met jacuzzi
Sommige villa's huisdier welkom
Kies voor een Wellness vakantiehuis aan het water
Historisch centrum Dokkum

Boeken op Waterpark Zwartkruis? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Waterpark Zwartkruis, Friesland

Lekker op je eigen vlonder, voeten in het water. Een hapje en een drankje binnen handbereik in jouw vakantiehuisje aan het water. Misschien straks even je hengel uitgooien. Dát is nog eens vakantie.

Watersport in Friesland
Maar in actie komen kan natuurlijk ook. Huur een boot en vaar het Bergumermeer op. Of iets sportiever: verken de omgeving met een kano of surf op de Friese wind. Op Waterpark Zwartkruis woon je tijdelijk aan het water. En je geniet, zoals het hoort als je er even uit bent.

De natuur rond het park is geweldig
In 25 minuten rijd je naar Nationaal Park De Alde Feanen. Verken het park wandelend of met de fiets. Of huur een kano en vaar langs de rietkragen en de moerasbossen. Even geen natuur? Winkelen en lekker eten & drinken doe je in Drachten of Leeuwarden. Of je houdt het klein. Leuke eettentjes en kroegjes vind je ook in de dorpjes rond het park. Met de gastvrije plaatselijke bevolking die je het gevoel geeft dat je écht welkom bent. 's Avonds keer je terug naar je waterbungalow. En je kijkt nog eens voldaan over het water. Weer een perfecte vakantiedag aan het water in Friesland.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Waterpark Zwartkruis!


Boeken op Waterpark Zwartkruis

Roompot Vakanties verhuurt op Waterpark Zwartkruis chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs