Glamping beleving bij Vacanceselect, ook op de werkvloer

 16 December 2017   Huurtent

14 december was het dan zover, de opening van het volledig nieuwe glampingkantoor van Vacanceselect.
En je kunt dus heus spreken van een glamping beleving wanneer je deze smaakvolle werkplek van Vakantie-specialist Vacanceselect (moederonderneming van Selectcamp) binnen wandelt. Niet een formeel kantoor maar juist een plaats waar alles draait om beleving en gastvrijheid. Alle medewerkers weten hier direct waar het om draait, zo hoort jouw vakantie op de camping of op het vakantiepark eruit te zien.

Italiaans binnenpleintje met sfeer

Bij de entree worden wij verwelkomd door enkele olijfbomen en door een deel van hét vervoersmiddel in Italië: de “Piaggio”. Dit zo karakteristieke transportmiddel, is het internationaal symbool voor Italiaanse stijl en flair. (Bezoek zeker eens het Piaggio museum in Pontedera, Italië). De olijfboom is een van de belangrijkste landbouwproducten in Italië. Een mooie binnenkomer dus. En deze entree is dan tevens ook het lunchplein met gezellige tafels en stoelen opgesteld in heuse safaritenten. Lunchen is hier in Alkmaar een inspirerende plek om ook te kunnen sparren met collega’s.

Piaggio museum


Weg kille ruimtes en ongemak, dit wordt een mooie werkervaring in een echte vakantie omgeving

Verderop, waar alles verwerkt wordt, zijn de bureaus met een glimlach ingericht tot inspirerende werkplekken. De vergaderruimtes zijn niet zoals we gewend zijn, maar juist creatief en met de nodige fantasie uitgevoerd.

Verder zien wij dat er overal op de werkvloer crea bea’s aan het werk zijn geweest. Een pluim voor deze creatieve dames die met enthousiaste inspanning er werkelijk een prachtige werkplek van hebben gemaakt. Omdat dit allemaal over één verdieping verspreid ligt, zijn alle collega’s makkelijk aan te spreken zodat een en ander direct verwerkt en besproken kan worden. Efficiency en beleving, de ideale combinatie om de perfecte glampingvakantie aan te kunnen bieden.


Glampingspecialist Vacanceselect

heeft al jaren de meest uiteenlopende glamping accommodaties in hun aanbod en dat in meer dan 15 landen in Europa. Het aanbod is veelzijdig, behalve lodgetenten met eigen sanitair zijn ze een paar jaar geleden ook de hoogte ingegaan met hun Airlodge en Airdreamer. Of wat dacht je van de luxe Cubesuite, meer voor de jonge stellen die voor Luxe gaan met een hoofdletter. Ben je nieuwsgierig dan kijk je gewoon even op het uitgebreide aanbod van deze fijne Nederlandse kampeervakantieaanbieder.
Anderen lazen ook onze blogs over  2018accommodatieglampingVacanceselectvakantiebelevingnieuws