Minicamping met glamping accommodatie
Groene camping op Zuid-Beverland
Kindvriendelijk, speeltuin, speelruimte
Ruime kampeerplaatsen, goede voorzieningen
Wandelen, fietsen
Stranden van Zeeland bezoeken
Rust, ruimte en natuur
Safaritent op ruime kampeerplek
5 km

Boeken op camping 't Kwedammertje? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping 't Kwedammertje

Over camping 't Kwedammertje, Zeeland

Ben je op zoek naar rust en ruimte? De eigenaren van mini-camping t Kwedammertje, gelegen in "het land van Borsele" zorgen ervoor dat je een fijne ontspannen vakantie op Zuid-Beveland kunt vieren. De camping heeft een fijne centrale ligging op dit mooie Zeeuwse eiland. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Verder ligt er een mooi strandje aan de Westerschelde op nog geen 5 km. van de camping. Ook de stranden op Walcheren liggen op korte afstand (30 minuten met de auto). Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt in Kwadendamme. Verder zijn de voorzieningen op de camping, zoals het sanitair, modern en keurig verzorgd.

Mini-camping 't Kwedammertje heeft 25 mooie ruime staanplaatsen met stroomaansluitingen en een extra water tappunt op het veld. De mooie knotwilgen zorgen her en der voor fijne schaduwplekken. Of wordt het gezellig bijkletsen aan de gezellige picknicktafel? Ben je op zoek naar wat meer luxe, wil je graag luxe kamperen?

Glampingcamping op Zuid-Beveland
't Kwedammertje is ook een echte glampingcamping. Je kunt hier een mooie safaritent huren die geschikt is voor 6 personen en comfortabel en compleet is ingericht. Wat is er nu leuker dan lekker nagenieten van een prachtige dag op het Zeeuwse platteland vanaf je eigen overdekt terras?

Kindvriendelijke camping in Zeeland
Ook de kinderen kunnen hier volop genieten. Want logeren in een echte safaritent met veel ruimte en spelen met vriendjes in een leuke speeltuin met schommel, glijbaan en zandbak, wie wil dat niet? Verder staan de skelters en de trampoline klaar. En zit het weer een beetje tegen dan kunnen de kinderen zich goed vermaken in de ontspanningsruimte waar je een sjoelbak, leesboeken en divers knutselmateriaal vindt. Verder ligt de leukste attractie van zeeland Tropical Zoo op loopafstand van je vakantieverblijf.

In landschapspark Borsele, in de "Zak van Zuid Beveland", verblijf je in het mooiste landschapspark van Zeeland. Een fijne groene en vooral relaxte omgeving. Al wandelend en fietsend kun je al het moois ontdekken. Verder liggen attracties zoals de Tropical Zoo, de stoomtrein Goes-Borsele en het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp op korte afstand. Het voorjaar wordt gekenmerkt door in bloei staande boomgaarden en in de zomer en later kun je de oogst bij de diverse fruitstalletjes onderweg rechtstreeks kopen. Ook de stranden op Walcheren liggen op korte afstand. En wat dacht je van een bezoek aan de mooie steden Goes, Middelburg en Vlissingen?

Fam. Vermue
Siguitsedijk 33
4434 PM Kwadendamme
Nederland
Tel: 0113-649700
Email: camping@kwedammertje.nl

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping 't Kwedammertje!


Boeken op 't Kwedammertje


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping 't Kwedammertje
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   L. v.der Aa - hoogseizoen 2018, met gezin
  06-09-2018
   L. v.der Aa
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  8
 • Kinderen
  9
 • Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede door ons verblijf in de safaritent. Alles voorhanden. Een heerlijke gemoedelijke en prettige sfeer. Ook onze kinderen vond het een fijne vakantie.