Biologisch bedrijf met glampingmogelijkheden
Authentieke boerderij
Gelegen aan een groot bos
Diverse restaurants in directe omgeving
Vanuit je tenthuis mooi uitzicht
Wandelen
Strand van Lyme Regis
Boerderijwinkeltje

Boeken op camping BoerenBed Wambrook Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Wambrook Farm, Zuid West Engeland

Wambrook Farm is een fantastisch biologische boerderij in een dorp niet ver van Dorset, Somerset. Deze boerderij in Zuid-West-Engeland, ligt in het prachtige landschap van Blackdown Hills Area. Het uitzicht is adembenemend! Wambrook Farm is een groene boerderij waar je schapen, rundvee zult tegenkomen. Ook ligt er een weiland vol zonnepanelen en ze telen Sedum matten voor groene daken. Lekker duurzaam bezig dus. Op Wambrook Farm ontspan je volledig in de Betere BoerenBed Tent en geniet je van een glamping vakantie in een prachtige omgeving

Je kunt hier alles leren over biologische en duurzame landbouw
Het is een gemengd bedrijf met tarwe-, gerstgewassen, schapen en Aberdeen Angus runderen. Op deze boerderij ga je op sommige locaties even terug naar het verleden. De boerderij is gelegen naast een stuk bos waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook de honden mogen gezellig mee op vakantie, laat dit alleen wel van te voren even weten. Er zijn rondom de Tenten verschillende soorten dieren te vinden en er is ruimte genoeg waar je een potje voetbal of badminton kunt spelen. Er is ook een boerderijwinkel te vinden waar je het een en ander kunt halen om het verblijf extra aangenaam te maken. Er zijn diverse cafés en restaurants te vinden in de directe omgeving van Wambrook Farm.

Sommerset ontdekken en beleven
Iets verder van de boerderij kun je ook genoeg ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Forde Abbey, Haynes Motor Museum, Fleet Air Museum, Cricket St Thomas Wildlife Park, Crealy Adventure Park, Huize Montacute en Sidmouth Donkey Sanctuary. Maar ontdek ook zeker het rustige dorpje en de prachtige omgeving rondom de boerderij tijdens een uitgebreide wandeling. Je zult ogen en oren te kort komen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Wambrook Farm!


Boeken op BoerenBed Wambrook Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Wambrook Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs