de Oase

1500 m
Op loopafstand van Renesse
Ontdek de Zeeuwse standen
Fietsverhuur
Strand op 1,5 kilometer
Vernieuwd in 2019
Schouwen-Duivenlandpas
Bezoek Neeltje Jans
 • Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • Middelgrote campingM
 • Boeken op camping de Oase? Kies hier verblijf en organisatie:

   STACARAVANS
   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN

  Over camping de Oase, Zeeland

  Aan de rand van Renesse op het eiland Schouwen Duiveland vind je Camping de Oase. Een ruim opgezette groene camping waar ze veel aandacht voor de jeugd willen hebben. Zo hebben ze een groot klimkasteel op de camping, en is er een recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties. In 2019 is de Oase overgenomen door nieuwe eigenaren, die vernieuwingen gaan doorvoeren voor het nieuwe seizoen.

  Grote aantrekkingpunten voor deze camping zijn de stad Renesse, die op loopafstand ligt, en het mooie strand van Schouwen-Duiveland. Het complete strand van Schouwen-Duiveland bestaat uit maar liefst 21 strandovergangen. Uitwaaien of heerlijk in het zonnetje op het strand liggen is hier dan ook perfect te doen.

  Het strand van Schouwen-Duiveland leent zich ook goed voor diverse watersporten. Zo kan je hier mooi (kite)surfen op de ruige noordzee. Wat meer van de rustige sporten? Op het eiland zelf kan je mooi fietsen, wandelen of paardrijden.

  In de omgeving kan je meerdere leuke dagtrips ondernemen. Zo kan je richting het bekende Neeltje Jans, het stadje Zierikzee, de Waterjump aan de Brouwersdam of naar een van de musea in de omgeving.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping de Oase!


  Boeken op de Oase

  Suncamp verhuurt op camping de Oase stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs