Familiecamping, gezinnen jonge kinderen
Slechts 38 km. van Rome (shuttlebus)
Lagunebad open eind april/eind sept.
Animatie eind april/half sept.
Op heuvel met uitzicht over vallei Tiber
Restaurant met veel keuze
 Beschrijving

Over camping I Pini, Lazio / Rome

Camping I Pini is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de Tibervallei. Het gezinspark heeft een totale oppervlakte van 50.000 m2. Door de bossen in de omgeving kun je er perfect wandelen en mountainbiken. Camping I Pini ligt centraal in de provincie Lazio, het hart van Italië. Wil je de stad Rome een bezoek brengen? Vanaf camping I Pini is dit zeker mogelijk.

Na het bezoek aan Rome kun je met het hele gezin genieten van het mooie zwembad met ligweide. Voor de jongste bezoekers van de camping is er een speeltuin.
Verder is er een restaurant op camping I Pini met tuin waar je zult genieten van typische Italiaanse gerechten. Wekelijks wordt er een surprise-dineravond georganiseerd met een Italiaans buffet. In de pizzeria heb je keuze uit meer dan 30 soorten pizza's. In de bar wordt zelfs ontbijt geserveerd, ook kun je hier terecht voor ijsjes en worden er avonden met muziek georganiseerd. Er is 'n pub die elke dag geopend is tot 01:30. Op het park is een supermarkt aanwezig met zowel Italiaanse als andere Europese producten. Verder elke ochtend vers fruit, groenten en vers brood.

Dit Camping Bungalow Park (4-sterren) is gelegen op slechts 35 km van Rome met het Colosseum, het Pantheon, het Vaticaan en natuurlijk de Trevi fontein.
De camping heeft een busdienst die je naar Rome brengt en s´avonds weer ophaalt. Maar op de camping is ook genoeg te doen, er is een leuk zwembad, tennisbanen etc. Het stadje Riano Romanoe vlakbij I Pini, is een leuk stadje waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt en het stadje heeft een mooie oude burcht.
Ook Assisi en Perugia op ca. 150 km zijn goed te bereiken. Zo kun je een zonvakantie combineren met een culturele vakantie, een perfecte gezinsvakantie.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping I Pini!

 Aanbiedingen
 Aanbieders
 Accommodatie
 Plattegrond
 Video
 Kaart
 Regio
 Beoordelingen