La Croix Badeau

8.0
41 pl.
direct
Kleine groene camping aan rivier de Aube
Zwembad met terras
Broodservice
Bezoek Nigloland
Tennisbaan, jeu de boules baan
Fietsen huren, volleybal-/voetbalveld
Lac dOrient op ongeveer 40 km.
Wijngaarden en Champagne-huizen bezoeken
 Beschrijving

Over camping La Croix Badeau, Champagne-Ardenne

Een kleine groene camping gelegen aan de rivier de Aube bij het plaatsje Soulaines-Dhuys in de Champagne-Ardennen. Mooi aangelegd met rijke beplanting. Ruime kampeerplaatsen met afbakening, zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen. Voor de jongste bezoekers is er een leuke speeltuin en hun ouders kunnen zich uitleven op de tennisbaan. De voorzieningen zoals het sanitair zijn netjes onderhouden. Je kunt gebruik maken van de broodservice, of een snack nuttigen bij de snackbar.

Bij mooi weer kun je lekker afkoelen in het leuke zwembad. Er liggen enkele grote meren op ongeveer 30 kilometer van deze charmecamping. Op 10 minuten lopen van de camping vind je een kleine supermarkt. Met de auto kun je binnen 15 minuten bij grotere supermarkten je boodschappen doen.

Deze kleine familiecamping met slechts 41 staanplaatsen wordt beheerd door dezelfde eigenaren als van camping des Prairies d'Auvergne. In de omgeving van de camping kun je diverse uitstapjes maken. Bezoek zeker de kathedraal van Troyes, een Gotisch bouwwerk. Verder is het natuurpark Parc Naturel de la Forêt d'Orient, met o.a. het grote meer Lac du Orient, zeker een dagtrip waard (ongeveer 40 km). Het Lac d'Orient heeft diverse fijne stranden en hier kun je diverse watersporten zoals zeilen, surfen en vissen uitoefenen. Verder is Aube een fantastische plek om te fietsen, te wandelen en te genieten van de rust en ruimte. Voor de jongste gasten is het bezoek naar Nigloland natuurlijk een groot feest. Ben je een wijnliefhebber, dan kun je je hart natuurlijk ophalen door de diverse wijngaarden en Champagne "huizen" te bezoeken.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Croix Badeau!

 Aanbieders
 Accommodatie
 Plattegrond
 Kaart
 Regio
 Beoordelingen