Bekijk grote foto's
Overdekt zwembad, kindvriendelijk.
Centraal in de bossen
Fun & Entertainment-programma
Boodschappen online te bestellen
Vernieuwde Parkshop
Brasserie vernieuwd
Vrijenbergerspreng, waterval
Apenheul. Nat. Park Hoge Veluwe

Boeken op Landal Heideheuvel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Heideheuvel, Gelderland

Een vakantie in Nederland en dan midden in de mooie groene natuur van de provincie Gelderland? Dan kun je allemaal beleven op Landal Heideheuvel. Dit leuke kindvriendelijke vakantiepark ligt vlak bij de betoverende Vrijenbergerspreng met de grootste waterval van Nederland.

Luxe nieuwe vakantiewoningen voor 8,10 of 12 personen. Deze nieuwe vakantiehuizen hebben een luxe inrichting zoals een sauna, Auping boxspringbedden en enkele badkamers en bovendien CO2-neutraal en gasloos. Verder is er op het park ook een Brasserie met leuke inrichting en heerlijke gerechten. Ook kun je voor een snelle hap terecht in de snackbar. Voor een boodschap kun je terecht bij de Parkshop en je kunt je boodschappen online bestellen bij de Online Parkshop. Dit park is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop goede voorzieningen! Neem een duik in het zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Ontdek de omgeving, eventueel onder begeleiding van de boswachter. Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Sert. In de Apenheul en Burgers' Zoo kunt je gezellig met de kinderen een dag verbrengen. Op Landal Heideheuvel valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Heideheuvel beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een speellandschap met terras, glijbaan, schommel, wip en speeltorens, een airtrampoline, een kinder-scooterbaan, een midgetgolfbaan, een bowlingbaan, diverse speeltuintjes, een dierenweide, een kinderspeelhoek en een zwembad met apart kleuterbad en kinderglijbaan.

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
Op het park kunnen de jongste gasten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

Omgeving van het park
Op de Veluwe (Gelderland) hoef je je geen moment te vervelen. Kom aapjes kijken bij de Apenheul in Apeldoorn of bezoek een roofvogelshow in Klarenbeek. Landal Heideheuvel is een bungalowpark met een centrale ligging voor leuke uitstapjes. In de directe omgeving ligt het oorlogsmuseum in Beekbergen en de Loenense Watervallen.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Heideheuvel!


Boeken op Landal Heideheuvel

Landal GreenParks verhuurt op Landal Heideheuvel chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs