Bekijk grote foto's
575 bungalows en appartementen
Overdekt zwembad met glijbaan
Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
Sports Arena en midgetgolfbaan
Wandelen, fietsen, zwemmen
Strandvakantie
Volop kindvriendelijke activiteiten
Zierikzee, Neeltje Jans

Boeken op Parc Port Greve? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Parc Port Greve, Zeeland

Direct aan het Grevelingenmeer in Zeeland ligt Summio Parc Port Greve. Hier op Schouwen-Duiveland beleef je sowieso volop plezier op en rond het water. Zandkastelen bouwen, een strandwandeling maken, fietsen, bootje huren of zwemmen in het overdekte zwembad. En natuurlijk een heerlijke zomervakantie aan het strand.

Vervelen? Dat is bij Summio Parc Port Greve niet mogelijk
Groot en klein kunnen zich uren vermaken in het overdekte zwembad. Start elke dag vol energie met bijv. baantjes trekken of plons met de kinderen in het water en pak de glijbaan (58.6m lang) met zijn allen. De jongste kinderen vermaken zich in het peuterbad, terwijl jij jezelf ontspant op de bruisbank. Terwijl jij rustig wat drinkt op het terras, scheuren ze rondjes op de scooterbaan. Geniet van een fanatiek potje tennis of ga de wedstrijd aan in de Sports Arena of op de midgetgolfbaan. Iedereen kan zijn energie kwijt: jumpen op de airtrampoline, een potje voetbal in de Sports Arena of voor actie op het water het Grevelingenmeer op. Ga met het gezin de uitdaging aan met pijl-en-boog op de boogschietbaan. Er worden volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Weer of geen weer, er is altijd genoeg te beleven op het park
Knutselen in de Senno Kids Club, roetsjen van de glijbaan en zwieren op de schommel in de speeltuin. Een duik in de ballenbak, crossen op de kinderscooterbaan en een potje jeu de boules. Of beleef een relaxte dag op het strand, waar iedereen zich vermaakt. Er is een veelzijdig activiteitenprogramma, hou het Fun & Entertainmentprogramma in de gaten.

Culinair genieten op vakantie?
Dat kan volop in de Brasserie. Geniet van de lokale gerechten van de kaart, welke veelal biologisch en duurzaam zijn. Voor de lekkere trek of een snelle snack kun je bij de Snackbar terecht, hier hebben ze snacks, pizza en vers gebakken vis. En natuurlijk kun je boodschappen doen in de supermarkt voor een eigen veelzijdige maaltijd.

Zeeland is zo veelzijdig dat je dagen tekort komt
Fiets naar Zierikzee en ga terug in de tijd in deze historische monumentenstad. Leef je uit op en rondom het water met surfen, zeilen of kitebuggyen. Of verdiep je in de Nederlandse watergeschiedenis met een bezoekje aan Neeltje Jans of het Watersnoodmuseum. Wandel door de duinen en strijk met een goedgevulde picknickmand neer op het strand. Of stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes langs het Grevelingenmeer. Achter de brede dijken in het boerenachterland liggen kilometers fietspaden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Parc Port Greve!


Boeken op Parc Port Greve

Landal GreenParks verhuurt op Vakantiepark Port Greve chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs