Molecaten Park De Koerberg

8.4
direct
Glamping op de Veluwe (luxe Kampeer Cabins)
Fijne familiecamping
Zwembad met kinderbad en terras
Mooie verhuuraccommodaties
Glamping in een Kampeercabin op de Veluwe
Molly en Caatje verzorgen animatie
Natuurexcursies
Hoge Veluwe

Boeken op camping Molecaten Park De Koerberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Molecaten Park De Koerberg, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Molecaten vakantiePark De Koerberg op De Veluwe heeft kampeerplaatsen, glampingtenten, bungalows, luxe chalets en trekkershutten. De ligging van De Koerberg is fantastisch. Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Molecaten Park De Koerberg ligt op korte afstand van uitgestrekte heidevelden, bossen en de IJsselvallei. Op het vakantiepark vind je goede voorzieningen. Je begint de ochtend met een vers gebakken broodje, s'middags lekker zwemmen of wordt het een fijne fietstocht? En ben je dan nog niet moe dan ga je 's avonds lekker bowlen.

Pffff warm van het spelen?
Molecaten Park De Koerberg is een fijn gezinspark. Jonge gezinnen kunnen hier volop genieten van een heerlijke vakantie. Tijdens de warme zomerdagen neem je een plons in het zwembad of bezoek je het Heerderstrand. De kinderen kunnen zich verder vermaken bij 'Kinderfun'. Wordt het knutselen of een spannend bosspel of het meeleeftheater van Ka en Mo? Verder worden er leuke shows en natuuractiviteiten georganiseerd.

Wandelen, fietsen of kanotocht?
In de omgeving van Molecaten Park De Koerberg is veel te doen, te zien en te beleven. Wandelen door het bos, of de fietknooppunten fietsen, een kanotocht door natuurgebied de Wieden of een dagje uit naar een van de attractieparken (Tip: De Spelerij of chocolade maken bij Bonbon Atelier A3).

Ontdek het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller museum en maak gratis gebruik van de 'witte fietsen'. Cultuur proeven doe je in één van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Of heb je liever een ontspannen vakantie? Geniet dan van een dagje in één van de bekende beauty- en saunacenters in de omgeving.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Molecaten Park De Koerberg!


Boeken op Molecaten Park De Koerberg

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park De Koerberg tenten (6 pers. ingerichte Molecaten tent), lodgetenten met sanitair (Cabin Vlinder max. 5 pers met WC), stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen (houten bungalow Ereprijs 4 p, 6 p, Bosuil 4p.), kampeerplaatsen.
 
 
 

Beoordelingen van camping Molecaten Park De Koerberg

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.4
 • Algemeen
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kindvriendelijk
  9.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Fam. Heeltjes - hoogseizoen 2015, met gezin
  16-09-2015
   Fam. Heeltjes
 • Algemeen
  8
 • Sanitair
  8
 • Kinderen
  9
 • Zwembad
  8
 • Heerlijke vakantie gehad op een fijne camping met ruime kampeerplekken en fijn zwembad. Fantastische omgeving.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Heerlijk gewandeld en gefietst.