Sole di Sari

7.6
Klein
2000 m
Ecologische Camping
Prachtige houten chalets met airco
Zwembad/Jacuzzi/Whirlpool
Hoogseizoen animatie/miniclub
Aan de kust van Corsica
Sportieve activiteiten in de bergen
Prachtige baaien en idyllische stranden

Boeken op camping Sole di Sari? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Sole di Sari, Corsica

Op zoek naar een fijne camping op het eiland Corsica? Camping Sole di Sari is een nieuw ecologisch campingdorp in een groene, natuurlijke omgeving. Op en top duurzaam! Sole Di Sari is een 100% ecologische camping, gelegen aan de oevers van de rivier "La Solenzara". Het is de ideale uitvalbasis om een bezoek te brengen aan de " Côte des Nacres", de prachtige stranden, het Bavella- gebergte en de beroemde naaldrotsen van rood graniet. Voor sportliefhebbers is deze regio ideaal. Trek eropuit over éen van de vele paden en geniet van de fantastische uitzichten in deze ongerepte natuur.

Genieten van de relaxte sfeer
Sole di Sari ligt op ongeveer 2000 meter van de mooie zandstranden, maar heeft ook een mooi zwembad met bubbelbad en een fijn terras met ligstoelen. Voor de jongste bezoekers is er in het hoogseizoen een miniclub waar ze leuk kunnen knutselen en spelen.

Bezoek de parelmoerkust van Corsica
Solenzara ligt in het hart van de "Côte des Nacres" (parelmoerkust) waar bergen en zee in harmonie samenkomen. Dit is Zuid-Corsica op haar mooist: een kleurenspel tussen de turkooizen zee en het granietrood. Solenzara voorbij rijden zonder een bezoek te brengen aan de jachthaven en de prachtige zand- en kiezelstranden? Dat lukt je niet! En mocht je de bergen in willen trekken, dan kan dat ook. Zwemmen in het natuurlijke zwembad, in de rivier de Monte Santu of de beroemde naaldrotsen van Bavella beklimmen... kies zelf maar! Deze contrasterende landschappen maken van Sole di Sari de ideale mix van lekker luieren aan de heldere zee en vakantieplezier in de bergen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Sole di Sari!


Boeken op Sole di Sari

Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp (Esprit 3 slk. en 1 badk. en 2 slk. en 1 badk. max. 7-8 pers. (4 volw.)) en Al Fresco (Stacaravan 2 slk Bellini Riviera max. 4 volw 2 kind).