Boerderijcamping vlakbij Dishoek
Bij een nog werkend Akkerbouwbedrijf
2 kilometer van het strand
25 plaatsen verdeeld over 3 velden
Kampeerplaatsen of Ingerichte tent
Verschillende dieren op de boerderij
Stedentrips naar Middelburg en Vlissingen
Ontdek het mooie Walcheren
2 km

Boeken op camping Zuiderhoeve? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Zuiderhoeve, Zeeland

Prachtig gelegen, op een kleine 2 kilometer van het strand van Dishoek, vind je de Boerderijcamping Zuiderhoeve. De boerderij naast de camping is nog vol in gebruik voor akkerbouw op de velden rond de camping. Hier worden al ruim 150 jaar diverse gewassen verbouwd, van aardappels en uien tot mosterd. De Zuiderhoeve boerderij is een van laatste oude écht Walcherse boerderijen.

Hier geen animatie teams of zwembad, maar wel genoeg faciliteiten voor de kinderen om zich te vermaken. De kampeerplaatsen zijn erg ruim opgezet met 150-250m² en op het terrein vind je onder andere een zandbak, klimtoestellen, een voetbalveld en een trampoline. Zo weet je zeker dat ook de kinderen zichzelf perfect zullen vermaken.

Zijn je kinderen dierenvrienden? Dan vermaken ze zich vast prima met de kippen, geiten, katten, honden en het mini paardje die je op de camping en bij de boerderij vind.

Het sanitair gebouw op deze camping is luxe en ruim. Zo heeft de ruimte zelfs vloerverwarming! Met maar 25 kampeerplaatsen, verdeeld over 3 aparte velden, ben je zeker van je rust en privacy. en ga je een heerlijke vakantie tegemoet op Boerderijcamping Zuiderhoeve.

Op de camping vind je ook nog een recreatieruimte, voor de wat minder mooie dagen. Hier vind je diverse boeken, spelletjes en speelgoed. Maar ook een TV en een computer met internet die vrij gebruikt kunnen worden. In de recreatieruimte vind je ook de tafeltennistafel.

Omgeving
Door de ligging van Zuidhoeve, net buiten Dishoek en Vlissingen, heb je het strand en de stad vlakbij maar zit je toch midden in de rust van het platteland. In deze regio zijn tal van fiets- en wandelroutes langs de kust, of door het binnenland. Zo kan je de prachtige stad Middelburg aandoen, of een kustroute fietsen langs de brede zandstranden van Walcheren.

Vergeet ook niet het mooie Veere te bezoeken! Extra tip; huur een sloep of zeilboot om het Veerse meer te ontdekken.

Boerderijcamping Zuiderhoeve
Dishoekseweg 28
4371 NH Koudekerke
Email: info@zuiderhoeve.nl
Tel: 0118-551354


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Zuiderhoeve!


Boeken op Zuiderhoeve

Camping zelf verhuurt op camping Zuiderhoeve tenten, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs