Due Laghi vakantie tussen de bergen aan een meer in Noord-Italië.

 9 Januari 2017   Virginie

Heimwee naar jouw vakantie op de camping tussen de bergen en onder de zon? Wij denken ook met veel plezier terug aan onze vakantie in de Italiaanse regio Trentino in Zuid-Tirol. In Valsugana vind je diverse campings, maar onze favoriete camping is toch wel Due Laghi. Dit is vooral door de ligging tussen de bergen en op korte afstand van de twee warmste meren van Europa het meer van Levico en het meer van Lago di Caldonazzo.

Valsugana in Trentino


Ben je een jong gezin en hou je wel van actie op vakantie? Kies dan voor een vakantie in een luxe stacaravan op camping Due Laghi. Ga relaxen aan het strandje bij het meerof kies voor een frisse duik in het zwembad. Het kan op deze kleinschalige camping allemaal. Het Lago di Lévico ligt op loopafstand. Hier vind je een klein strandje en kun je je luchtbed of rubberboot het water ingooien en genieten van de omliggende bergen.

zwembad Due Laghi


Op de camping is genoeg te doen daar zorgt het leuke campingteam wel voor. Terwijl de ouders nagenieten van een heerlijke maaltijd in het fijne restaurant zijn de kinderen alweer bezig aan een leuke quiz.

Restaurant Due Laghi


Voor de actieve kampeerders zijn er vanaf de camping diverse mooie wandelingen uitgezet en de fietsers en mountainbikers hebben ook genoeg keuze. Voor een dagje uit bevelen wij het historisch en romantische centrum van Trento aan. Mag het iets verder weg zijn? Breng dan een bezoek aan de Arena in Verona en koop kaartjes voor een van de prachtige opera’s. Of maak een foto bij het balkon van Romeo en Julia. Dit is een belevenis waar nog lang over gesproken wordt.







Anderen lazen ook onze blogs over  camping onder de zonItaliëTrentinoaccommodatiewatersportbelevingcamping