Verleng de zomer met deze nazomertips

 15 Augustus 2018   Typisch Fem

Het prachtige Italiaanse landschap

Afscheid nemen is moeilijk. Zeker van dingen die fijn zijn, zoals vakantie en de unieke zomerse temperaturen van 2018. We kunnen dat relaxte en lome gevoel nog niet missen, en dus stellen we het afscheid zo lang mogelijk uit. We lopen thuis gewoon door op onze teenslippers, eten nog weken pizza en laten de gewassen bikini’s en zwemkleding lekker lang aan de waslijn hangen. Uren zitten we te kwijlen bij zonnige vakantiefoto’s en in de winkel kijken we uit protest nog niet bij de nieuwe herfstcollectie maar bij de jurkjes en shorts in de uitverkoop.

Herkenbaar? Dan wil je vast weten wat dé manier is om de zomer nog even vast te houden!


Het optimale nazomeren in Frankrijk, België, Nederland of Zuid-Europa
Eigenlijk komt het hierop neer: al met een paar honderd euro zorg je ervoor dat jouw zomer dit jaar wat langer duurt. Zeker als je deze zomervakantie in Nederland bent blijven plakken, wat we als geen ander begrijpen aangezien de temperaturen tropisch waren, lonkt het buitenland stiekem nog. En hoe mooi de temperatuur in eigen land ook was, het naseizoen en de herfstvakantie met bijbehorende regen en wind staan hier toch echt weer voor de deur. Nog even en we moeten weer op pad voor dikke truien en lange broeken … Nou, wij zeggen: nog even niet! We trekken de zomer door met een vakantie in Frankrijk, Italië of Kroatië. Gewoon omdat we het verdienen.

Waarom op vakantie in het naseizoen?
Voor een glampingvakantie in de nazomer of herfst zijn genoeg redenen. Welke voor jou het zwaarst weegt, laten we aan jou.
  • De temperatuur is heerlijk aangenaam. Niet te heet, niet te koud. Precies goed.
  • Je hebt volop keuze uit campings en glamping accommodaties. Dit keer gaat die luxe safaritent met badkamer en overdekt terras eens niet aan je neus voorbij.
  • Het is lekker rustig en niet te druk. Je hebt niet alleen de Route du Soleil, maar ook het campingzwembad voor jezelf.
  • Er zijn genoeg collega’s op je werk om jouw taken over te nemen. En wedden dat je werkgever blij is dat je dat stuwmeer aan vakantiedagen nu eindelijk eens aanboort?
De kust van Dalmatië bij ondergaande zon

Volop nazomerdeals en herfstaanbiedingen
Dus jij bent diegene die in de zomer doorwerkt en je vakantie nog tegoed heeft als je collega’s terugkomen? Je bent de bofkont die nog wat vakantiegeld over heeft of de slimmerik die bespaard heeft op een zomervakantie in eigen land, zodat je nu nog wat over hebt voor een vakantie in de herfst? Het kan natuurlijk ook zijn dat je jezelf en je gezin gewoon een extraatje gunt. Hoe dan ook, van de nazomeraanbiedingen van veel kampeeraanbieders word je zeker weten blij!

Zo krijg je bijvoorbeeld 30% bij Landal in september en oktober en ook Roompot biedt volop voordeel op vakantieparken in Nederland en Duitsland. Wil je om zontechnische redenen liever richting Frankrijk, Italië of Kroatië? Snappen wij. Bij Eurocamp krijg je tot 40% korting in september en oktober bovenop de toch al aantrekkelijke laagseizoentarieven. Ook bij Canvas Holidays vind je nazomerdeals waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Op onze Nazomer Aanbiedingen pagina vindt je ook het naseizoen aanbod van al onze andere partners!

Vlug. Laat die nieuwe winterjas en kerstplanning gerust even wachten. Gooi je bikini rechtstreeks van de waslijn weer je koffer in. Want die herfst? Die komt later wel.
Anderen lazen ook onze blogs over  2018aanbiedingnajaarnagenietennazomer