Waar kun je gruwelijk goed glijden, gourmetten & genieten?

 20 December 2017   Typisch Fem

Op Center Parcs natuurlijk! Bij ons was het vroeger vaste prik. Elke carnavalsvakantie pakten we steevast onze koffers voor een weekend of week in zo’n oergezellige bungalow. Met de hele familie in een cottage voor 8 of 10 personen. Voor mij is Center Parcs een synoniem voor woordspelletjes bij de open haard, harde broodjes, wildwaterbanen en gourmetschotels. En voor jou?

De Jaren 80 op Center Parcs


Winterse warmte & dolle decemberpret

Wij gingen in de jaren tachtig en negentig dus altijd met carnaval, in de voorjaarsvakantie. Zo ontvluchtten we mooi het feestgedruis en vierden we ons eigen feestje in een heuse VIP-cottage met sauna. Eén keer hebben we er in de kerstvakantie oudejaarsavond gevierd, maar over het algemeen maakten we weinig uitstapjes naar andere maanden. Misschien komt het doordat CenterParcs in mijn jeugd nog geen Winter Wonderland heette in december. Wij konden geen selfie maken voor een sneeuwbol met dwarrelende vlokjes of kerstboom in onze bungalow laten bezorgen. En van een winterparade over het hele park of familiequiz in de Market Dome was destijds ook nog geen sprake. Had ik toen geweten wat ik nu weet, dan wist ik ’t wel. Kerst, oud en nieuw of carnaval? De hele winter is het ideale moment om gezellig bij elkaar te kruipen!


Winter Wonderland


Kortingen en aanbiedingen het hele jaar door

Toegegeven. Ik had destijds makkelijk praten als kind. Mijn portemonnee hoefde immers niet open voor zo’n gezinsvakantie. Tegenwoordig ben ik zelf moeder van drie kinderen en denk ik ook aan de financiële kant van de zaak. En dus heb ik nu al oog voor aantrekkelijke aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor verblijven in de meivakantie en zomer 2018. Want waarom zou een verblijf in een Center Parcs huisje in de lente of zomer niet fijn zijn? Waterskiën, buiten zwemmen, zeilen of strandwandelingen maken. Fietsen door de natuur, luieren aan het meer of barbecuen op ons terras; ik zie het wel zitten. CenterParcs kent kortingen voor jonge gezinnen en senioren. Opa en oma mee en voilà, ik heb zo 20% korting in the pocket.

Samen Weg met Familiekorting


Ontdek de cottages van Center Parcs

Wordt het een Comfort cottage met de gezellige groene gordijnen van toen, een vaatwasser en flatscreen? Een kindercottage met speelkamer of luxe Premium huisje met tweede tv en opgemaakte bedden? Of misschien toch een geheel vernieuwde VIP-bungalow met kookeiland, privésauna en spa? Elk park van Center Parcs in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk is uitgerust met vakantiehuisjes in alle soorten en maten, zodat je zelf je luxelevel kiest. In mijn jongere jaren ben ik zowat op elk park geweest en heb ik ieder huisje wel uitgeprobeerd geloof ik. Het ene jaar hadden we budget voor het simpelste huisje in Brabant, het andere jaar zat er een VIP-cottage in de Eifel in. Waar ik nog nooit geweest ben, is op een Frans park van Center Parcs. En Kerst in een luxe bungalow midden in het bos? Ook nog nooit meegemaakt. Hup, op de to-do-list dus!
Anderen lazen ook onze blogs over  CenterParcskerstmisaccommodatiebelevingherfstvakantiekinderenkindvriendelijkmeivakantienajaarvoorjaarkorting