Logeren in houten vakantiehuisjes
Het Sauerland bezoeken met kinderen
Glamping in het Sauerland
Mooi vakantiehuis op boerderij
Wintervakantie ook mogelijk
Wandelen
Klimhal in Schamallenberg
Boerderijwinkeltje

Boeken op camping BoerenBed Hof Keppel? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping BoerenBed Hof Keppel, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

De Boerderij van de familie Schauerte werd in 1890 gebouwd in de typisch Duitse vakwerkstijl. Op een hoogte van ongeveer 440 meter, in het hart van het Hochsauerland, vind je Hof Keppel. Deze unieke en rustig gelegen boerderij is omgeven door weiden en bossen. De stad Schmallenberg ligt op 10 kilometer van de boerderij en bekende wintersportplaatsen als Winterberg op 25 kilometer en Willingen op 50 kilometer. De chalets van BoerenBed hebben een prachtig uitzicht en in de winter is een verblijf in een houten vakantiehuisje ook een unieke manier van vakantie vieren. De ski's kunnen eenvoudig worden gestalt op de Boerderij, waar een ski-opberg is met skischoenen-droger.

Je logeert hier in houten vakantiehuisjes met een mooi uitzicht op het landschap
Rondom de boerderij liggen de weiden en de koeien kunnen vanaf april/mei zelf beslissen of zij overdag en 's nachts op de weide of in de stal willen verblijven. Voor de jongere gasten is er ook een speeltuintje, knuffelschuur en een speelhoek met stro.

Ontdek het Sauerland en geniet volop
Schmallenberg en het Sauerland hebben veel te bieden. Naast de diverse idyllische wandelpaden in de omgeving van Hof Keppel, zoals het Arpedal op 2 km of Rothaarsteig op 10 km van de boerderij, vind je in Schmallenberg zelf bijvoorbeeld een klimhal, buitenzwembad en Thikos Kinderland. Een unieke ervaring voor het hele gezin is het grootste openluchttheater van Europa op 15 kilometer van de Boerderij waar jaarlijks het Karl-Mai festival plaatsvindt. In het Hochsauerland neemt de wintersport een belangrijke plaats in. In de Wintersportarena Sauerland zijn maar liefst 25 skiliften, vele langlaugloipes, een ijsbaan en diverse rodelbanen beschikbaar voor de wintersportliefhebbers.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hof Keppel!


Boeken op BoerenBed Hof Keppel

Roompot Vakanties verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
Verder verhuurt BoerenBed hier chalets, bungalows of appartementen.