Glampen in Zuid-Engeland
Ontdek The New Forest
Landgoed op grens met The New Forest
Op korte afstand van rivier
Wandelen
Speelplaats
Bootje varen in de rivier Avon
Salisbury en Stonehenge bezoeken

Boeken op camping BoerenBed Midgham Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping BoerenBed Midgham Farm, Zuid Engeland

Wil jij graag Zuid-Engeland bezoeken? BoerenBed Midgham Farm ligt erg dichtbij de stad Salisbury, en een klein uurtje lopen van het prachtige dorpje Fordingbridge. Je logeert hier in een glamptent met privé douche of in een houten vakantiehuisje. In de nabijgelegen rivier Avon kun je zwemmen of bootje varen.

Volop speelruimte, kindvriendelijk glampen
Op het Landgoed vind je Chiddock pony's, die soms gevoerd mogen worden. De kinderen kunnen lekker springen op de trampoline en zwiepen op het grote schommeltouw. Bovendien kunnen ze samen met nieuwe vriendjes avonturen beleven in het bos. Het landgoed ligt ideaal bij het wereldberoemde natuurpark the New Forest, dus pak je wandelschoenen zeker in. Ook vind je op Midgham Farm alpaca's en een konijn waar de kleintjes mee kunnen knuffelen. En voor de jongste bezoekers is er een speelplaats van zand met een graafmachine.

De locatie bij het bos is de ultieme huttenbouw plek!
Het is een heerlijke omgeving om te ravotten of een uitgebreide wandeling te maken. De rivier Avon is nog een extra bron voor activiteiten, van vissen tot peddelen tot picknicken op de picknicktafels, die gemaakt zijn door Henry.

Actievelingen kunnen wandelen of fietsen door The New Forest.
Ook kun je volop strandjutten bij Bournemouth en het mysterieuze Stonehenge bezoeken. The New Forest kent ook vele gezellige pubs. De eigenaar staat altijd klaar om aanbevelingen te geven! Ffavoriet is de Royal Oak in Gorley, altijd een succes voor gezinnen, met het speelklimrek en het uitgebreide kindermenu. Het prachtige dorpje Fordingbridge is een klein uurtje lopen van de Midgham Farm, maar absoluut de moeite waard! Hier is voor ieder wat wils, van restaurants tot pubs en winkels tot beauty salons.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Midgham Farm!


Boeken op BoerenBed Midgham Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Midgham Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs