Cerza Safari Lodge

Dierenpark in de Calvados
Ontdek de dieren
Verblijf in een Lodgetent met eigen sanitair
Glamping in Normandië
Restaurant op dierenpark
De stranden van Normandië op korte afstand
 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.6
 • 10 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Boeken op camping Cerza Safari Lodge? Kies hier verblijf en organisatie:

   LODGETENTEN (BADK.)
   

  Accommodaties op camping Cerza Safari Lodge

  Over camping Cerza Safari Lodge, Normandië

  Wow dat wordt zomaar 's morgens wakker worden met dierengeluiden op de achtergrond?. Wil jij slapen in een Safari Lodgetent? Cerza Safari Lodge, de dierentuin in Hermival les Vaux verzorgt een verblijf in een Lodgetent aan de rand van het dierenpark waar giraffen, neushoorns en antilopen je graag verwelkomen. Dit wordt een geweldige glamping ervaring in Normandië. En om alles nog aantrekkelijker te maken is de entree tot het dierenpark gratis bij het verblijf (7 nachten) in de luxe lodge tent.

  Behale een mooie luxe accommodatie en een heel dierenpark als buren kun je na een actieve dag een heerlijke maaltijd nuttigen in het gezellige restaurant. En s'morgens geen haast want de broodjes worden voor de deur afgeleverd. Ook worden er diverse activiteiten door het park aangeboden zoals helpen tijden voedertijd (hier zijn wel kosten aan verbonden)

  Uiteraard kun je van hieruit ook de prachtige Calvadosstreek verkennen met de cider-route en kleine charmante dorpjes. De stranden, die het decor waren voor de landing in Normandië in 1944, vormen vandaag een herdenkingroute langs de Côte de Nacre. Verschillende aantrekkelijke badsteden zoals Honfleur (34 km) en het mondaine Deauville (30 km) met de houten promenade, paleizen en casino's, maken deel uit van de 'Côte Fleurie'.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Cerza Safari Lodge!


  Boeken op Cerza Safari Lodge

  Glamping4all verhuurt op camping Cerza Safari Lodge lodgetenten met sanitair.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs