Bekijk grote foto's
Nieuw vakantiepark Noord Holland
Direct aan het Markermeer
Binnenbad met sauna
Indoorspeeltuin, midgetgolf
Watersport, jachthaven
Fietsenverhuur
Heemskerkse Golfclub/golfclub Spaarnwoude
Restaurant op park

Boeken op EuroParcs Poort van Amsterdam? Kies hier verblijf en organisatie:

Over EuroParcs Poort van Amsterdam, Noord-Holland

Aan het mooie water van het Markermeer ligt het EuroParcs Poort van Amsterdam. Noord-Holland op zijn best. Volendam, Edam, Hoorn en Amsterdam allemaal op korte afstand van jouw vakantie-adres. Marken bereik je in 30 minuutjes. Ook een bezoek aan de Zaanse Schans moet je beslist niet overslaan.

Een paradijs aan het Markermeer voor watersporters
De watersporters kunnen hier hun hart ophalen, de perfecte plek voor een vakantie op en aan het water. Je legt je bootje in de jachthaven en stapt zo je mooie accommodatie in. Wat geen boot? Geen probleem wat dacht je van zwemmen, surfen, kanovaren, vissen en kajakken? En mocht het eens even tegen zitten wat het weer betreft dan neem je een duik in het zwembad binnen met sauna en voor de jongste bezoekers een indoor speelparadijs. Verder kunnen de kinderen ook spelen met hun vriendjes op de leuke speeltoestellen die verspreid in het park aanwezig zijn.

Bourgondisch genieten aan het water
Uiteraard vind je op dit vakantiepark een fijn restaurant waar je kunt genieten van de kookkunsten van de kok. En dit allemaal in een restaurant met gezellige inrichting en waar je jezelf meer dan welkom voelt. Voor een snelle hap of een take away maaltijd kun je terecht in het Family Take Away restaurant. Voor de verse broodjes is er een supermarktje waar je je dagelijkse boodschappen haalt.

Noord-Holland heeft zoveel te bieden dat een weekendje al snel te kort is. Boek een heerlijke week op vakantie Resort Poort van Amsterdam en geniet. Breng een bezoek aan Alkmaar, Amsterdam maar ook het Zuiderzeemuseum, de Zaanse Schans en nog zoveel meer....

(p.s. Op Resort Poort van Amsterdam wordt gebouwd aan nieuwe vakantieverblijven. Overlast wordt tot het minimum beperkt.)

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Poort van Amsterdam!


Boeken op EuroParcs Poort van Amsterdam

EuroParcs en Suncamp verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.