Bekijk grote foto's
Vakantiepark 40 km van Utrecht
In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Overdekt zwembad met kleuterbad
Wandelen, fietsen en het Kabouterpad
Vrijstaande vakantiewoningen gratis WIFI
Online boodschappen bestellen
Turks Stoombad
Ouwehands Dierenpark, kasteel Amerongen

Boeken op Landal Amerongse Berg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Amerongse Berg, Utrecht

Landal Amerongse Berg in Utrecht is een mooi kleinschalig vakantiepark en zeer geschikt voor jonge gezinnen, maar ook voor groepen tot wel 12 personen. Kom helemaal tot rust in een van de mooiste provincies van Nederland op Landal Amerongse Berg. Dit rustige park grenst direct aan het uitgestrekte bosgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Vanaf je vakantiewoning op de Amerongse Berg fiets of wandel je zo de natuur in. Verken de uitgestrekte bossen en de Utrechtse Heuvelrug.

Logeer in een mooie bungalow en ontdek Utrecht
In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal. In het centrumgebouw, op het park, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, ligt naast een overdekt zwembad met apart kinderbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een streekshop. Tijdens je verblijf op Landal Amerongse Berg zul je vanzelf tot rust komen. En wat dacht je van het Kabouterpad? Misschien halen de kinderen hier hun Kabouterdiploma wel! Fietsen, mountainbikes, skelters te huur op het park. Verder kun je in het centrum, maar ook vanaf je vakantiewoning, gratis gebruik maken van WIFI

Wordt het wandelen, fietsen of toch maar relaxen?
Heb je ook zo’n zin om fijn te wandelen of fietsen over de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Start jouw vakantie dan op Landal Amerongse Berg in Overberg. Door de uitstekende ligging kun je de directe omgeving prima wandelend of per fiets verkennen. Naast de schitterende natuur, zijn er ook mooie steden om te bezoeken zoals Utrecht en Amersfoort. Ook ligt op een paar kilometers van het park het historische dorp Amerongen waar o.a. het tabaksteeltmuseum is gevestigd.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Amerongse Berg!


Boeken op Landal Amerongse Berg

Landal GreenParks verhuurt op Landal Amerongse Berg chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs