Bekijk grote foto's
Luxe accommodaties ook met jacuzzi
Aan de rand van een loch in Schotland
Beautysalon en fitnessruimte
Indoorspeelparadijs, speeltuin
Overdekt zwembad
Uitgebreid activiteitenaanbod
Sommige accommodaties honden welkom
Edinburgh bezoeken

Boeken op Landal Piperdam? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Piperdam, Schotland

Midden in het prachtige Schotse landschap, in de regio Angus, ligt Landal Piperdam. Het park ligt aan de rand van een weids Loch (meer) op het platteland en is de perfecte bestemming voor gezinnen of stellen die een unieke vakantie willen beleven in Oost-Schotland. Piperdam biedt prachtige accommodaties met goede voorzieningen, zodat je volop van een vakantie in Schotland kunt genieten. Wat dacht je van een eigen jacuzzi bij jouw vakantiewoning? Golfliefhebbers kunnen hier de golfbaan op. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de grote overdekte speeltuin. En sportieve gasten kunnen de boogschiet- en tennisbanen bezoeken of zich helemaal uitleven in de fitnessruimte. Of wat dacht je van een gezinsuitstapje op de Segway? Geen zin in iets actiefs? Relax dan in de spa of trek een baantje in het overdekte zwembad.

Leuke activiteiten, wandelen, fietsen, zwemmen en een lekker hapje op het park
Op het park is genoeg te doen, je hoeft het park niet af. Neem een duik in het verwarmde binnenbad. Sla een balletje op de minigolfbaan of op de tennisbaan. En wat dacht je van boogschieten? Trek na een dag actief bezig zijn dat hoeft geen probleem te zijn. Reserveer een plekje in het restaurant en geniet van een hapje en een drankje.

Relaxen, actieve vakantie of cultuur snuiven
Vakantie vieren in Schotland? Geweldig hier heb je alles voor een topvakantie, meren, groene heuvels en bijzondere kastelen. Het landschap nodigt wandelaars en fietsers uit om volop te genieten. Ook is een bezoek aan de hoofdstad Edinburgh een aanrader. Zeker wanneer je Harry Potter fan (geboorteplaats Harry) bent want er worden diverse hot spots in de stad aangegeven. Verder kun je hier ook een mooi kasteel, de Prices Street Garden en vele historische gebouwen bezoeken of whisky proeven en van een groot strand genieten.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Piperdam!


Boeken op Landal Piperdam

Landal GreenParks verhuurt op Landal Piperdam chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs