Bekijk grote foto's
41 cottages
Bij duin- en bosgebied
Speeltuin met o.a. speelboot
Strand op 3 km
Met de boot vanaf Harlingen naar Terschelling
Huifkartocht
Wadlopen
Wandelen, fietsen
3 km

Boeken op Landal Schuttersbos? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Schuttersbos, Waddeneilanden

Terschelling is een fantastisch eiland om jouw vakantie te vieren. Op Landal Schuttersbos vier je vakantie op een unieke locatie en ben je omringd door duinen, bosgebied, dorpjes en brede stranden. Ervaar het bijzondere eilandgevoel tijdens jouw vakantie in een leuke cottage op dit charmante park. Geniet met het hele gezin op en rondom het park. Ravotten in de speeltuin en klauteren op de speelboot op het park. Rondom het vakantieparkje is genoeg te beleven, zoals de manege en het Wrakkenmuseum, of ga een dagje naar het strand, 3 kilometer vanaf het park gelegen. Verder heeft dit prachtige eiland meer dan 200 kilometer wandelpaden en diverse mooie fietsroutes. Verse broodjes worden bezorgd, zodat je de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Lekker lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren, kan bij één van de restaurants in de omgeving.

Genieten van een fijne vakantie op Terschelling
Voor een dag vol waterpret ga je met de kinderen naar zwembad De Dôbe, op ca. 6 kilometer van het park. Plons in het water, roetsj van de glijbaan en dobber in de jetstream. ’s Zomers zoek je tijdens een warme stranddag verkoeling aan zee. Beklim de piratenboot en roetsj naar beneden via de brandweerstang. Zwieren op de schommel of voetballen op het grasveld. Maak leuke uitstapjes naar het Natuurmuseum en Zeeaquarium of beleef een gezellige dag op het strand met het hele gezin. Vliegeren op het strand of een uitstapje naar de manege. Maak een fietstocht met het hele gezin en ontdek de natuur met een van de routes door de bossen en het duinreservaat. In de omgeving zijn er volop watersportmogelijkheden, zoals strandzeilen en kitesurfen. Eindeloos vertier, voor ieder wat wils.

Vanaf het park loop je zo de natuur in
Wandelend, met de fiets of te paard verken je strand, bos, duinen en gezellige dorpjes. Maak zeker een huifkartocht of kom tot rust tijdens een heerlijke strandwandeling. Of ga zeevissen, vraag bij de receptie of er mogelijkheden zijn. Je sluit de dag af in Midsland, op een terras. Ontdek hoeveel natuurgebieden Terschelling rijk is. Ga voor het eerst wadlopen, een avontuurlijke manier om de waddenkust te ontdekken en te wandelen in dit waterrijke gebied. Fiets langs de Waddendijk en geniet van de mooiste vergezichten.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Schuttersbos!


Boeken op Landal Schuttersbos

Landal GreenParks verhuurt op Landal Schuttersbos chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs