Direct aan het Markermeer
Ontdek het schier(eiland) Marken met de boot
Bezoek de Zaanse schans, Enkhuizen en Hoorn
Naast recreatiepark Slobbeland
Accommodaties in Volendamse stijl
Wandelend Volendam in
Foto's in traditionele klederdracht op de Dijk

Boeken op Landal Volendam? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Volendam, Noord-Holland

Het nieuwe vakantiepark Landal Volendam is in 2020 geopend direct aan het Markermeer. Door de ligging in Volendam zit je direct dichtbij veel toeristische trekpleisters van de omgeving. Maar je hoeft er niet per se op uit, alleen in Volendam is er al genoeg te beleven! Zo kan je foto's laten maken op "De Dijk" in traditionele kleding of een bezoekje brengen aan het Volendams Museum, of het Palingsound Museum.

Een heerlijke plek om te ontdekken
Met de auto ben je snel bij andere toeristische trekpleisters zoals de Zaanse Schans, Enkhuizen, Hoorn of Amstersdam. Maar een absoluut hoogtepunt in de omgeving moet toch het schier(eiland) Marken zijn. Dit prachtige vissersdorp kenmerkt zich door de tradionele kleren die nog gedragen worden, en de huizen die op palen staan.

Een comfortabele vakantie aan het Markermeer
Op Landal Volendam staan diverse Comfort en Luxe bungalows. Op het park is er geen restaurant of zwembad. Maar op loopafstand zijn er diverse goede restaurants te vinden in Volendam. Voor zwemplezier kan je naar het naastgelegen recreatiepark Slobbeland, of kan je een duik nemen vanaf de steigers in het Markermeer.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Volendam!


Boeken op Landal Volendam

Landal GreenParks verhuurt op Landal Volendam chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs