Bekijk grote foto's
Ontdek de kop van Overijssel
Vakantiewoningen met terras aan water
Speeltuin
Verbonden met de Weerribben via vaarwater
Bootverhuur op het park
Luxe woningen aan het water
Fietsverhuur op het park
Vaar naar Giethoorn

Boeken op Landal Waterresort Blocksyl? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Waterresort Blocksyl, Overijssel

Welkom op het nieuwe 'waterresort' van Landal Greenparks: Landal Waterresort Blocksyl. Dit vakantiepark is écht compleet rond het Overijsselse water gebouwd in de kop van Overijssel. Elke bungalow op dit park ligt rechtstreeks aan het water, en diverse bungalows hebben een steiger of aanlegplaats. Kom dus met je eigen boot, of huur tijdens je vakantie een sloep bij de receptie. Vanaf deze bungalows vaar, fiets of wandel je zo naar het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een prachtig natuurgebied, en met 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied in Nederland. Hier kan de natuurliefhebber zich makkelijk de hele vakantie vermaken.

Accommodaties
Elke bungalow is energiezuinig gebouwd, zodat de natuur eromheen optimaal kan renderen in de toekomst. Er zijn ook diverse bungalows met wellness voorzieningen, zo heb je in deze bungalows een eigen sauna en bubbelbad. Heerlijk voor na een lange wandeling of fietstocht. Een fiets hoef je niet mee te brengen want die huur je gewoon op het park. Op het park kun je ook een sloep of kano huren, zo kun je direct het water op vanaf jouw vakantieadres. Voor een snelle hap kun je op het park bij de snackbar terecht en er is een supermarkt op 10 minuutjes lopen.

Omgeving
Vanaf de bungalows kan je zo via het water van het Noorderdiep het Weerribben-Wieden nationaal park invaren, maar je kan ook een stukje doorvaren en het beroemde Giethoorn ontdekken. Het park zelf ligt overigens naast het plaatsje Blokzijl (Blocksyl), een sfeervol oud Zuiderzeestadje met historische architectuur uit de 16de eeuw en diverse restaurantjes. Iets verder van het park vind je verder ook nog voldoende vermaak. Zo is, voor de echte adrenaline junkies, Walibi Holland slechts een kort stukje rijden. De winkelliefhebbers kunnen de hele dag shoppen in de Batavia Stad Fashion outlet, en cultuursnuivers kunnen de historie van de Noordoostpolder ontdekken in Schokland. Schokland is een Unesco-werelderfgoed monument, en beschrijft de historie van het oude eiland. Dat inmiddels onderdeel is van Flevoland.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Waterresort Blocksyl!


Boeken op Landal Waterresort Blocksyl

Landal GreenParks verhuurt op Landal Waterresort Blocksyl chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs