Boeren maaltijden
Wandel- en fietsroutes
Panoramisch uitzicht
2,5 km

Boeken op camping BoerenBed de Betuwe? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping BoerenBed de Betuwe, Gelderland

Welkom in het land van Maas en Waal! Ontdek deze geheel biologische boerderij!

De familie Cruijsen heet je van harte welkom op hun biologische boerderij De Betuwe in Dreumel. De boerderij ligt in een prachtig stukje natuur van het land van Maas en Waal in Gelderland, op zo'n 50 minuten van Utrecht. Geniet van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Vanuit de tent heb je een prachtig uitzicht en zo maak je van dichtbij het wel en wee op de boerderij mee!

De Betuwe is geheel biologisch en bestaat uit voornamelijk melkkoeien. Een groot deel bestaat ook uit landbouw met producten als pompoen, zoete maïs, groene bonen, suikerbieten en wortelen. Hier kunnen ‘s avonds dus heerlijke gerechten van worden gemaakt. Naast de melkkoeien vind je op de boerderij ook herten, pauwen en varkens. De kinderen mogen altijd mee helpen met het uit de weide halen van de koeien en de kalveren melk geven, de herten te voeren en de rest van de boerderijdieren te verzorgen.

Voor kinderen is het extra feest als zij een vers eitje kunnen pakken bij de kippen en de konijnen kunnen knuffelen. Bij mooi weer worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd en er is een trampoline aanwezig. De kinderen kunnen voetballen in de weides, spelen op het hooi, slootje springen, knuffelen met de kleine dieren of hun eigen hut bouwen. Kortom: alles kan en mag bij De Betuwe! De kinderen zullen zich opperbest vermaken terwijl je zelf geniet van het leven op de Boerderij of juist van alle rust die je ervaart.

Tijdens je glamping vakantie op De Betuwe bevind je je in het Land van Maas en Waal. Maak een uitgebreide wandel- of fietstocht en zie wat dit stukje Nederland allemaal te bieden heeft. Vlakbij is ook het Driedijkenpunt, waar de Waaldijk, Maasdijk en Heerewaardense afsluitdijk samenkomen. Op korte afstand van de Boerderij vind je water waar gevist kan worden. Ben je op zoek naar een gezellig terras of museum? In slechts een half uurtje rijden vanaf de Boerderij bereik je grote steden als Den Bosch en Nijmegen. Verder is er een openlucht zwembad in Dreumel, zijn er de tuinen van Appeltern, binnenspeeltuin Wameland én het boerenwandelpad “Klompenpad” loopt langs de boerderij.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed de Betuwe!


Boeken op BoerenBed de Betuwe

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed de Betuwe safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs