Boerderijcamping met melkschapen
Schapen melken
Lammetjes de fles geven
Uitgebreide landwinkel met schapenproducten
Ligging direct aan duingebied
Vrij uitzicht tot aan de Waddenzee

Boeken op camping BoerenBed De Zeekraal? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed De Zeekraal, Waddeneilanden

Jolanda en Gerben Bakker heten hun gasten van harte welkom op hun biologische melkschapenhouderij opTerschelling niet ver van natuurgebied De Boschplaat. Van de schapenmelk maken zij zelf schapenkaas, kwark en schapenroomijs. Vanaf deze campingboerderij kun je Terschelling ontdekken. Direct achter de boerderij ligt het duingebied waar je lange fiets- en wandeltochten kunt maken. Of wat dacht je van een lekker dagje strand, het strand is binnen 15 minuten te bereiken op de fiets. Ook de leuke dorpjes Midsland en Oosterend liggen vlakbij, hier vind je gezellige restaurantjes en leuke terrasjes.

Een eiland ontdekken vanaf je glampingboerderij
In het laatste dorp van Terschelling ligt deze karakteristieke meer dan 50 jaar oude boerderij direct aan de duinrand en op nog geen 500 meter van de Waddenzee. Kies je liever voor rust, ruimte en natuur dan ligt natuurgebied ‘de Boschplaat’ op nog geen kilometer afstand. Hier heb je een ruime keuze aan prachtige wandelroutes en er bestaat zelfs een mogelijkheid om het gebied per huifkar te ontdekken. Ook West-Terschelling met de beroemde Brandaris is een bezoek waard en biedt de mogelijkheid om diverse vis- en boottochten te maken.

Het boerderijwinkeltje op deze boerderij is goed gevuld
Haal hier typisch Terschellinger producten zoals cranberry’s en heerlijke waddenmosterd maar ook de zelfgemaakte schapenkaas en schapenroomijs. Bij Gerben en Jolanda op de boerderij is het ieder voorjaar gezelligheid ten top. Er lopen tientallen lammetjes die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden of een lekker flesje melk te krijgen. Erg leuk en leerzaam voor de kinderen

De BoerenBed Safaritenten staan bij de duinrand en hebben een uitzicht over de schapenweide.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed De Zeekraal!


Boeken op BoerenBed De Zeekraal

Op Camping BoerenBed De Zeekraal worden de volgende verblijven verhuurd:
BoerenBed verhuurt hier comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc.